Haberler

Galatasaray, Fatih Terim'in düşünmediği 5 futbolcuyla yollarını ayırıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon kadrosunda düşünmediği Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika ile yollar ayrılıyor.

Transfer dönemine hızlı giren ve ardı ardına kadrosuna yeni isimler dahil eden Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 5 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Oyuncu arayışlarını sürdüren ve gelecek isimler kadar gidecek isimlerin de merak konusu olduğu sarı-kırmızılılarda Maicon, Mariano, Nagatomo ile yollar ayrılmış, kiralık sözleşmeleri sona eren Lemina, Seri, Andone ve Onyekuru ise takımlarına dönmüştü.

Bu isimlerin yanında birçok oyuncuyla daha yollarını ayıracak olan Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimler arasında Ozornwafor, Şener Özbayraklı, Ryan Babel, Jimmy Durmaz ve Skidika bulunuyor.

5 FUTBOLCUYA İMZA ATTIRDI

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Arda Turan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui ve Oğulcan Çağlayan'ı kadrosuna dahil etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Fatih Terim Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (27)

galatasaraylı:

fatih terim gitmeli yeter bizi çok üzdün gs senin çiftliğin değil yeter senin o egoların.

14
19
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

Sen olsan olsan sarı civcivsindir.

yanıt0
yanıt7
de:

Mustafa sende fatihin fedaisi kara mustafa

yanıt5
yanıt0
naz:

fatih terim önce kendi biletini kessin bu topçuları kendi aldırdı kulubün paralarını kendi babasının parasıymış gibi dağıttı 33 yaşındaki babele sen 10 milyon avro verirsen bu kulupten cacık bile olmaz yazık her kulüp soyan soyana ve adagım var fatih terimden kurtulduğumuz gün dana kesicem doyuramadık terimi

9
10
yanıtYanıtla
ed:

bu sene kaçar bu

yanıt1
yanıt1
can:

niye aldırdın bunları o zaman diye sormazlarmı adama

12
2
yanıtYanıtla
hg:

Bilet kesecek adam olsun, suçlayacak insan olsun

yanıt3
yanıt1
angaralı0606:

Şu ''biletini kesti. . '' tabirine bayılıyorum. her 2-3 ayda bir G. Saray da F. T. bilet kesiyor. Biletçiye döndü muhterem. Ne bitmez biletmiş yav.

10
4
yanıtYanıtla
ııı:

Kondüktör arkadaş

yanıt4
yanıt0
GSli:

dogru dürüst Kadro kurmadan Sampiyonluk gitti. Ne Oyuncu nede Para var. Gtirdikleri oyuncularda 5 para etmez.

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title