Haberler

Galatasaray'dan istifa eden Erden Timur'dan ilk sözler: Her zaman açık kapı olur

Güncelleme:

Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da göreve geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruyu yanıtlayan Timur, "İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur" yanıtını verdi.

Galatasaray'daki görevinden ayrılan Erden Timur, CNBC-e'de kendi işleri ve sarı-kırmızılılar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Timur, "Galatasaray ile çok güzel sürecimiz geçti ama eskiden beri öyleydi. Yönetici pozisyonunda çalışmadan önce de öyle. O öyle devam edecek zaten. Her türlü elimden geleni yapacağım. Kendi işimle ilgili, yurt dışında işlerimiz var. Halka arzla ilgili çalışmalarımız var. Yeni projelerle ilgili çalışmalarımız var. Onları anlatmaya başlayacağız. Uzak kaldığımız için çok yapacak şeyimiz var. Bu sefer onlara odaklanacağız." dedi.

"HER ZAMAN AÇIK KAPI OLUR"

İleride Galatasaray'da göreve geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya soruya yanıt veren Erden Timur, "Konu bir şekilde Galatasaray'a geliyor. Hayattaki en güzel günler, ben öyle nitelendiriyorum. Milyonlarca insan yerinizde olmak ister. Her anına şükretmek gereken bir şey. Ben hep güzel şeylerle anıyorum. Zorlukları var ama çok güzel geçti. İlerisi için herkesin gönlünde öyle şeyler yatar. Her zaman açık kapı olur." ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Galatasaray Erden Timur Sözler Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (4)

SELÇUK GÜNDOĞDU:

YAV BENİM DAHA ÖNCEKİ YAZIMA BAKIN NASILDA DEDİĞİM ÇIKIYOR,AYNEN ŞÖYLE DEMİŞTİM; ERDEN TİMUR ÖNGÖREMEDİĞİ HAVAYI SEVMEZ,DUMANLAR BİRAZ DAĞILSIN BAK NASIL GERİ DÖNÜYOR GALATAYA,ADAM ŞAİBELERLE DOLU BİR ŞAMPİYONLUK YAŞATTI GALATASARAYA,BİRAZ GERİ ÇEKİLİP YENİ OYUNLARLA BERABER DÖNECEKTİR..BAKINDA GÖRÜN..

25
54
yanıtYanıtla
Veysel null:

dedi loser febeli Selçuk. Size göre zaten hep mağdursunuz. GS 3-0 atsa da 1-0 yenilse de her zaman mağdursunuz di mi. Trabzonspor ve Beşiktaş şampiyon olduğunda da mağdurdunuz size göre. Mağdurluktan ölecekler adeta hahahahaha

yanıt38
yanıt14
Doğru Söz:

Ali Koç ile karşılaşmamak için arkasına bile bakmadan kaçtı, toz duman oldu erdem efendi.....

29
46
yanıtYanıtla
Doğru Söz:

Geri dönemez, dönerse Ali Koç ağzına acı biberi sürer.....

25
33
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title