Haberler

    Galatasaray'da 18 Futbolcunun İlk Şampiyonluk Heyecanı

    Sarı-kırmızılı takım, Göztepe ile yarın oynadığı maçta istediği skorla ayrıldığı takdirde kadrosunda bulunan 26 futbolcunun 18'i ilk kez Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayacak...

    Spor Toto Süper Lig'in son haftasında  yarın deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Galatasaray, maçtan istediği skorla  ayrılması durumunda kadrosunda bulunan futbolcuların büyük bölümü ilk kez  şampiyonluk sevinci yaşayacak.
    Sarı-kırmızılı ekip, İzmir deplasmanından galibiyet ya da beraberlikle  ayrılması halinde kadrosunda bulunan 26 futbolcunun 18'i ilk kez Süper Lig'de  şampiyonluk kupasını kaldıracak.
    Galatasaray'da bu sezon transfer edilen Bafetimbi Gomis, Maicon Roque,  Mariano Filho, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Fernando Reges, Jason Denayer,  Cedric Carrasso, Yuto Nagatomo ile Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes,  Iasmin Latovlevici, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve  genç oyuncu Ozan Kabak ilk kez Süper Lig'de ilk kez şampiyonluk görecek.
    10 futbolcunun ilk şampiyonluğu
    Galatasaray'ın mutlu sona ulaşması durumunda, kadrosunda bulunan 10  futbolcu kariyerlerinde ilk kez bir ülkenin en üst liginde şampiyon olacak.
    Sarı-kırmızılı takımda Gomis, Carrasso, Ahmet Çalık, Serdar Aziz,  Nagatomo, Tolga Ciğerci, Donk, Rodrigues, Feghouli ve Ozan Kabak ilk kez bir  ülkenin en yüksek liginde kupayı kazanma mutluluğuna ulaşacak.
    En fazla şampiyonluğu Hakan Balta yaşadı
    Galatasaray'ın kadrosundaki futbolcular arasında en fazla Süper Lig  şampiyonluğunu tecrübeli oyuncu Hakan Balta gördü.
    Sezon başında teknik direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı  bırakılan ancak Fatih Terim'in göreve gelmesiyle tekrar takıma dahil edilen Hakan  Balta, sarı-kırmızılı takım ile daha önce 4 kez Süper Lig şampiyonu oldu.
    Tecrübeli futbolcu ligde bu sezon hiçbir maçta forma giymemesine  rağmen takımın en fazla şampiyonluk yaşayan ismi olarak öne çıkıyor.
    Sarı-kırmızılı takımda Hakan Balta'yı üçer şampiyonlukla kaleci  Fernando Muslera ve Selçuk İnan takip ederken, kaleci Eray İşcan 2, Yasin  Öztekin, Sinan Gümüş, Koray Günter ve Tarık Çamdal da birer kez Süper Lig  kupasını kaldırma mutluluğuna erişti.
    Farklı liglerde şampiyonluk yaşayanlar
    Galatasaray'ın kadrosunda yer alan futbolcuların 8'i daha önce farklı  liglerle şampiyonluğa ulaştı.
    Sarı-kırmızılı takımın oyuncularından Fernando ve Maicon Porto ile  Portekiz, Mariano Fluminense ile Brezilya, Latovlevici Steaua Bükreş ile Romanya,  Linnes Molde ile Norveç, Belhanda Montpellier ile Fransa ve Dinamo Kiev ile  Ukrayna, Denayer Celtic ile İskoçya, Eren Derdiyok da Basel ile İsviçre'nin en  üst liginde şampiyon olma başarısı gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Hakan Balta Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title