Haberler

Fenerbahçe yeni sezonun ilk hazırlık maçını 22 Haziran'da oynayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, Jorge Jesus yönetimindeki ilk hazırlık maçını Makendonya ekibi FC Shkupi'ye karşı oynayacak. Sarı-lacivertli taraftarların takımın yeni oyun felsefesini görmek için heyecanla bekledikleri maçta iki takım, 22 Haziran Çarşamba günü 16.00'da Düzce Topuk Yaylası'nda karşı karşıya gelecek.

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe yeni sezonun ilk maçına çıkıyor. Sarı-lacivertliler Makedonya'dan FC Shkupi ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

SEZONUN İLK MAÇI 22 HAZİRAN'DA

Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacağı için sezonu erken açtı. Sarı-lacivertlilerin yeni sezondaki ilk maçının detayları ise belli oldu. Sarı-lacivertliler, FC Shkupi ile 22 Haziran Çarşamba günü 16.00'da Düzce Topuk Yaylası'nda karşılaşacak. Yeni transferler Lincoln Henrique ile Bruma da bu karşılaşmada ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahada olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title