Haberler

    Milli Takımda Sakatlanan Fenerbahçeli Slimani'nin Durumu Ciddi Değil

    Güncelleme:

    Sakatlığı nedeniyle Cezayir Milli Takımından gönderilen Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Slimani'nin durumunun ciddi olmadığı ve Sivasspor maçında oynayacağı ortaya çıktı.

    Fenerbahçe'de İslam Slimani'den gelen haber moralleri bozmuştu. Tecrübeli oyuncu, Benin ile oynanacak maçlar nedeniyle Cezayir Milli Takımı'na gitmiş ancak sakatlığı yüzünden İstanbul'a geri gönderilmişti. Sarı-Lacivertliler'in sağlık heyeti, döner dönmez Slimani'yi detaylı bir kontrolden geçirdi.

    ANTRENMANDA YER ALACAK

    Yapılan muayene sonrası, yıldız futbolcunun ciddi bir sorunu olmadığı tespit edildi ve tedavisine hemen başlandı. Slimani, bugün yapılacak antrenmanda yerini alacak. Kulüp doktorlarının gözetimi altında çalışmalara başlayacak olan Cezayirli oyuncu kendini deneyecek.

    Akşam'ın haberine göre; Slimani'nin ağrıları artmazsa, hafta boyunca normal şekilde antrenmanlarını sürdürecek. Başarılı golcünün Sivasspor ile oynayacak maçında forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İslam Slimani Fenerbahçe Cezayir Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Z fenerli:

    Tüh....bu iyi olmadı.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title