Haberler

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük maçına 2 değişiklikle çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük maçında teknik direktör İsmail Kartal tarafından yapılan 2 değişiklikle sahaya çıktı. Bright Osayi-Samuel ve Miha Zajc'ın yerine Mert Müldür ve İsmail Yüksek görevlendirildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük karşısında son oynanan Adana Demirspor maçı 11'inden 2 değişiklik ile çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, son oynanan Adana Demirspor maçının 11'inden 2 değişiklik ile sahaya çıktı. Teknik Direktör İsmail Kartal, son lig maçında şans verdiği Miha Zajc'ın yerine İsmail Yüksek'i; sarı kart cezalısı Bright Osayi-Samuel'in yerine Mert Müldür'ü tercih etti.

Sarı-lacivertlilerde 7 eksik

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük maçına 7 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Osayi-Samuel'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Miha Zajc ile henüz hazır olmayan Fred ile Alexander Djiku kadroda yer almadı.

İsmail Yüksek takıma döndü

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Adana Demirspor mücadelesinde forma giyemeyen İsmail Yüksek cezasını tamamladı. Milli futbolcu, Karagümrük maçında 11'inde başladı.

Sarı-lacivertliler, Karagümrük'e karşı şu 11 ile çıktı:

"Dominik Livakovic, Mert Müldür, Samet Akaydin, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko."

Fenerbahçe'de; İrfan Can Eğribayat, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Bartuğ Elmaz, Ahmet Necat Aydın, Yusuf Akçiçek ve Emre Mor ise yedek bekledi.

22 gün sonra lig maçı

Sahasında son olarak 4 Kasım'da Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe, 22 gün sonra iç sahada lig maçına çıktı. Tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Karagümrük müsabakasına da yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar tezahüratlarla takıma destek verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Karagümrük İsmail Kartal İsmail Yüksek Mert Müldür Fenerbahçe Fatih Milli Takım Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title