Haberler

Fenerbahçe Onyekuru için Monaco'yla masaya oturacak

Güncelleme:

Sezon başında takıma kattığı hücum oyuncularından yeterli katkıyı alamayan Fenerbahçe, ocak ayında bir kanat oyuncusu transfer etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler için listenin ilk sırasında Galatasaray'ın da almak istediği Onyekuru bulunuyor. Monaco Nijeryalı oyuncu için 7 milyon euro isterken, F.Bahçe maksimum 5 milyon euro önerecek.

Sezon başında olduğu gibi ara transfer döneminde de çok aktif olması beklenen Fenerbahçe'den gündeme bomba gibi düşecek bir hamle geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın bir kez daha kadroya katmak için çok büyük çaba harcadığı Henry Onyekuru'ya resmen kancayı attı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Monaco, Galatasaray'ın yaptığı kiralama teklifini geri çevirdi. Fransız kulübü, Onyekuru'nun satış listesine konduğunu da sarı-kırmızılılara bildirdi.

TEMASA GEÇİP RANDEVU İSTEDİLER

Galatasaray UEFA anlaşması nedeniyle şu an bonservis ücreti ödeyemeyeceği için Fenerbahçe hemen harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, Monaco ile temasa geçerek randevu talep etti.

MONACO 7 MİLYON EURO İSTİYOR, F.BAHÇE MAKSİMUM 5 VERİYOR

Monaco'nun Onyekuru için 7 milyon euro istediği, Fenerbahçe'nin ise 4-5 milyon euroyu 2 yılda ödeyerek bu işi bitirmek istediği belirlendi. Taraflar kısa süre içinde masaya oturacak.

FENERBAHÇE GÖRÜŞMESİ

Kanatlara en az 1 takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, hem hızlı hem de skorer bir oyuncunun peşine düşmüştü. Oyuncunun menajeri D'Avila, Galatasaray'a bilgileri aktardıktan sonra Fenerbahçe için görüşeceği kaydedildi.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Takvim Gazetesi Henry Onyekuru Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

account:

Allah aşkına mantıklı haberler yapın birincisi onyekuru zaten fenere gelmez ikincisi diyelim gelme ihtimali var fenerin 5 milyonu verecek ihtimali yok kimi satacakta kimi alacak

9
1
yanıtYanıtla
serkan:

fenerin daha 10m eurosu var ne konuşuyon.

yanıt0
yanıt1
MERT:

Böyle bir transfer gerçekleşmez, Onyekuru Galatasaraydan başka bir klüpte oynamaz.

9
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU METE KALKAVAN:

FB YA GSNİN ESKİ OYUNCULARINA YA DA GSNİN İSTEDİĞİ ADAMLARI ALIYOR. SCOUT EKİBİ İŞİN KOLAYINI BULMUŞ

8
1
yanıtYanıtla
Zıpkın:

Cikciklerin başarısız ve içler acısı durumunu perdelemek için iyi düşünülmüş! Klasik, Dev Çalım! haberlerinden sadece biri.

6
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Bu günün en iyi fikrasi. oglum fenev siz neden bukadar kendinizi kücük düsürüyorsunuz ki anlamis degilim yoksa cokmu zevk aliyorsunuz kücüklükten.

3
2
yanıtYanıtla
Kupa:

Öylemi cincon lu

yanıt1
yanıt2
EBEGÜMECİ:

İkinci Rodriquez olur , başka kanat oyuncusu yok mu koca dünyada ??

3
1
yanıtYanıtla
Detaycı:

Vizyon meselesi fenerbahçenin vizyonu gs listesindeki futbolcular olduğu için başka futbolcu bilmiyor aramıyor bulamıyor.

yanıt3
yanıt1
YUSUF:

devre arası Fenerbahçeye iyi bir forvet, defans, orta saha şart

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title