Haberler

Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği forma taraftarlardan tam not aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe forma sponsorluğunda Adidas'la olan 17 yıllık birlikteliğini sonlandırdı. Dün yaptığı basın toplantısında Ali Koç'un Puma ile anlaşıldığını söylemesinin ardından yeni sezon formaları sızdırıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldızsız yeni formaları taraftardan tam not aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün yaptığı basın toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Adidas'la olan iş birliğinin sona erdiğini açıklayan Koç, yeni sponsorun Puma olduğunu açıklamıştı.

"YENİ SEZONDAN İTİBAREN YILDIZ OLMAYACAK"

Yeni sezonda formada yıldız olmayacağını söyleyen Koç, "Yeni sezon sponsorumuz Puma. Adidas'a şükranlarımı iletirim. Forma ile ilgili esneklik alanımız çok azaldı. Daha iyi teklif ve 1. kategori olacağımız için Puma'yı tercih ettik. 3 formamız olacak. İki tanesi 19.07'de, diğer 5 büyük takımla Ağustos ayında tanıtılacak. Yeni sezondan itibaren formalarımızda artık yıldız olmayacak" ifadelerini kullanmıştı. Bu toplantının ardından sızdırılan yeni sezon formaları taraftardan tam not aldı.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği forma taraftarlardan tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Çınar Saraç:

Hiç beğenmedim klasik Çubuklu tercihim , Fenerbahçe ve Galatasaray’ın klasik formaları varken bu saçma dönüşler nedir

10
7
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

4 yıldızı takamiyacaklarini anladılar formadan yıldızları kaldırdılar.

9
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Yıldızla iş olacak olsa celtic denen takımın 50 şampiyonluğu var

yanıt6
yanıt4
Ahmet Gündoğdu:

ne yaparsan yap boş.çünkü sevilmiyorsunuz,guven vermıyonuz.arkasındayık dedıgınız ınsanları gönderınoyunuz.sızde sabır yok,taraftarda nasıl olsun.

5
5
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

FENERBAHÇE yi eleştirenlere bak ARKASINDAYIK ne ya

yanıt6
yanıt0
Serkan Baş:

Çok normal beğeni alması. Ulaşamadıkça ya ne yapacaklardı? En iyisi hiç talip olmamak! Yine Fenerbahçe, yine algı, yine operasyon. Bunların yönetimsel örf ve adeti bu.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title