Haberler

    Kolombiya Teknik Direktörü Pekerman'dan Fenerbahçe'nin İstediği Mina'ya Övgü

    Güncelleme:

    Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Jose Pekerman, Fenerbahçe'nin de istediği Mina'ya övgü yağdırdı: Gelecekte dünya futbolu için bir yıldız olacak.

    Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Yerry Mina için Kolombiya Teknik Direktörü Jose Pekerman konuştu.

    Genç stopere övgülerde bulunan Pekerman, Mina'nın son transfer durumu ve Barcelona'daki geleceğiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.

    "BARCELONA'DA OYNAMAMASI İYİ DEĞİL"

    Pekerman, Mina'nın sürekli oynama konusuna dikkat çekerek, "Barcelona'da şu anda yaşadığı durum çok zor, sıkıntılı. Mina geçen yıl Barcelona'ya oynamak için gitti. Barcelona'da fazla oynamadı ve bu iyi bir durum değil. Futbol hızlı bir oyun, ne yapmak istiyorsanız hemen karar vermelisiniz" dedi.

    "MINA BİR YILDIZ OLACAK"

    Mina'ya güvendiklerini ve gelecekte iyi bir yıldız olacağına değinen Kolombiya'nın hocası, "Mina'nın geleceğinden hiç şüphemiz yok, dünya futbolu için iyi bir yıldız olacak. Barcelona'daki durumu sıkıntılı ancak bizim şüphemiz yok. Barcelona'daki durumu bu şekilde olmamalı" diye konuştu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Umut Eren Kolombiya Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title