Haberler

F.Bahçe maçından sonra "Yarın TFF'ye gidiyorum" demişti! Burak Elmas'a sürpriz cevap

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, derbideki hakem kararlarına tepki gösterip, "Yarın TFF'ye gideceğim" diye konuşmuştu. Burak Elmas, arzu ettiği görüşmeyi bugün gerçekleştiremedi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Burak Elmas'a yarın için randevu verdi.

Fenerbahçe derbisindeki hakem kararlarına tepkili olan Galatasaray camiası, bugün TFF ile görüşme gerçekleştiremedi. Başkan Burak Elmas, maçın ardından "Yarın TFF'ye gideceğim" açıklamasında bulunmuştu.

Fenerbahçe maçından sonra 'Yarın TFF'ye gideceğim' diyen Burak Elmas, randevu alamadı

YARINA VERİLDİ

Beyaz TV'nin haberine göre; Nihat Özdemir ve kurullarının Burak Elmas'la gerçekleşmesi beklenen toplantı yarın gerçekleşecek. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Burak Elmas'a yarın için randevu verdi.

Fenerbahçe maçından sonra 'Yarın TFF'ye gideceğim' diyen Burak Elmas, randevu alamadı

Kaynak: Spor

Nihat Özdemir Galatasaray Burak Elmas Haberler

500

Yorumlar (2)

tövbekar 34:

sayin gs gecen sezon ozan tupanin gölü varda güme gitmisti o zamanda nihat vardi bu zaman da nihat var yenilince aglamak camura yatmak yakisiyormu gs ye

115
116
yanıtYanıtla
senar:

TFF ye gidip ne diyecek, futbol oynayarak şampiyon olamıyoruz, yeniden eski günlerdeki gibi hakemlerle olmak istiyoruz mu diyecek. Var sistemini kaldırın mı diyecek??

75
76
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title