Haberler

Fenerbahçe maçında tartışma yaratan görüntü! Caner Erkin'den beklenen açıklama geldi

Güncelleme:

Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, Fenerbahçe'nin attığı gole sevindiği yönündeki iddiaları kesin bir dille reddetti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin, Fenerbahçe maçında ev sahibi ekibin gole çevirdiği ikinci Penaltı vuruşu esnasındaki eleştirilen görüntüsü hakkında açıklamalarda bulundu.

KALECİYE TEPKİ GÖSTERMİŞ

Deneyimli futbolcu, penaltı öncesinde Enner Valencia'nın vuruş yapacağı köşeyi söylemesine rağmen kalecinin gole engel olamamasına tepki gösterdiğini belirterek "Gole sevinmedim, kaleciye tepki gösterdim" dedi.

TARTIŞMA NASIL ÇIKTI?

Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'in Fenerbahçe maçında sarı lacivertli ekibin gole çevirdiği ikinci penaltı vuruşundan sonraki hareketleri sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ramazan çelik:

kaldı ki çocuk beşiktaştayken felan bize karşı nasıl cansiparene oynadı. bilen biliyor. geyik işlerle uğraştığımız için futbolumuz dünyanın çok gerisinde....

137
30
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

ya cvp vermen bile yersiz olmuş,sosyal medyada 13-15 yaşındaki bebeler görüntünün öncesini sonrasını vermeden bi kare foto paylaşıyor,herkes sazan gibi atlıyor.

79
32
yanıtYanıtla
Hayri :

Yani adam sevinecek te halay mı çekiyor bu çakar provakatorunun haftalık gazlarına aldanmasın kimse bunlar hafta içi bahsedilsin diye yapmayacakları rezillik yok bunu unutmayın

81
16
yanıtYanıtla
Cemil Arslan:

Maçı seyreden herkes gördü ki kaleciye dediğim köşeye neden atlamadın dercesine kızdı. Benim anlamadığım kelli felli adamların nasıl bunun üzerine sanki olayı bilmiyormuş gibi yapıp dakikalarca yok yere havanda su dövmesi insan biraz utanır be

80
16
yanıtYanıtla
TT:

Beyaz TV tam bir tımarhane ye dönmüş, aklı başında olan adam bile bardakları fırlatmaya başlamış... Yazık kurtarın bu adamı o gruptan...Diğerleri de yoluna komedi programı olarak devam etsin...

73
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title