Haberler

Fenerbahçe, Ludogorets deplasmanında 4 değişiklikle çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'e karşı 4 değişiklikle çıktı. İsmail Kartal'ın takımında genç oyuncular da forma şansı buldu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu dördüncü maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'e konuk oldu. Ludogorets Arena'daki karşılaşma TSİ 23.00'de başladı. Çek hakem Ondrej Berka'nın düdük çaldığı maçta yardımcılıklarını Ivo Nadvornik ile Matej Vlcek üstlendi.

Bu sezon Avrupa'da çıktığı 9 maçın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, Ludogorets maçından galip gelerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligde son oynadıkları ve 3-2 mağlup oldukları Trabzonspor maçının 11'ine göre 1'i zorunlu olmak üzere 4 değişiklik yaptı. Kartal, Samet Akaydın'a statü gereği görev veremezken, İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Dzeko'yu yedek soyundurdu. Tecrübeli teknik adam, bu isimlerine yerlerine Yusuf Akçiçek, Miguel Crespo, Ryan Kent ve Michy Batshuayi'ye 11'de yer verdi.

Ludogorets karşısında kaleyi Dominik Livakovic'e emanet eden Kartal, dörtlü savunmada Bright Osayi-Samuel, Yusuf Akçiçek, Jayden Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'na forma verdi. Orta sahada İsmail Yüksek ile Miguel Crespo'yu oynatan İsmail Kartal, hücum hattını Ryan Kent, Miha Zajc ve Dusan Tadic'e emanet etti. Tecrübeli teknik adam, gol yollarında ise Michy Batshuayi'ye görev verdi.

YUSUF AKÇİÇEK İLK RESMİ MAÇINDA

Fenerbahçe'nin Ludogorets ile oynadığı karşılaşmada sarı-lacivertli ekibin 17 yaşındaki oyuncusu Yusuf Akçiçek, İsmail Kartal tarafından ilk 11'de görevlendirildi. 2006 doğumlu oyuncu, Fenerbahçe formasını ilk kez resmi bir maçta terletti.

SARI-LACİVERTLİLERDE 6 EKSİK

Fenerbahçe, Ludogorets maçına 6 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred Rodrigues, Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş, görev alamadı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Bulgaristan deplasmanında da sarı-lacivertli ekibi yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, kendilerine ayrılan bölümün tamamını doldururken, rakip tribünlerde de yer aldı. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek oldu.

'FORTUNA' LUDOGORETS ÜZERİNDE UÇTU

Bulgaristan ekibi Ludogorets'in sembolü olan kartal, maç öncesi stat üzerinde uçuruldu. 'Fortuna' isimli kartal, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi İsmail Kartal Ludogorets Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title