Haberler

Fenerbahçe ile Zeljko Obradovic arasındaki ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı

Güncelleme:

Zeljko Obradovic'in, Fenerbahçe Beko genel menajeri Gherardini ve başkan Ali Koç ile ilk görüşmesi sona erdi. Taraflar arasında herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Fenerbahçe ve Obradovic, yarın yeniden bir araya gelecek ve nihai kararı verecekler.

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic ile sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç arasındaki görüşme sona erdi.

Semih Özsoy ile Maurizio Gherardini'nin de yer aldığı görüşmede taraflar şartlarını ve beklentilerini sundu. Yapılan bu görüşmede taraflar anlaşma sağlayamadı.

Obradovic ve Fenerbahçe yönetimi, yarın bir kez daha bir araya gelecek ve bugün konuşulan şartları düşünerek kararı netleştirecekler.

Fenerbahçe ile Zeljko Obradovic arasındaki ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı

ALİ KOÇ BÜTÇE İÇİN MESAJI VERMİŞTİ

Bu arada Ali Koç, Obradovic ile yaptığı toplantıdan önce "Obradovic burada kalmak istediği sürece kalabilir diye bir sözüm var, basketbol efsanesidir ve Fenerbahçelilerin kalbindeki yeri de bambaşkadır. Fenerbahçe Basketbol Kulübünün bütçesinin 30 milyonlar olması mümkün değil. Basketbolun açığı, futbolun açığının yarısı kadar. Bu yeni şartlar, hocamızın kalmak isteyeceği, liderlik yapmak isteyeceği şartlar ise, biz onun liderliğinde olmayı istiyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe ile Zeljko Obradovic arasındaki ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ivan Obradovic Malcolm Thomas Semih Özsoy Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (1)

aliii:

kesin kaliniçte kalsın diye diretmiştir. . ondan anlaşma sağlanamadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title