Haberler

Fenerbahçe ile ismi anılan Christoph Daum, sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un beğenilmeyen performansı sonrasında ismi Fenerbahçe ile anılan Christoph Daum, Instagram hesabından bir kez daha İstanbul fotoğrafı paylaşarak taraftarları heyecanlandırdı. Alman teknik direktör son açıklamasında sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür ederken, konuşmak için doğru zaman değil dedi.

Fenerbahçe'nin sahasında Göztepe'ye 1-0 yenilmesinin ardından teknik direktör Erol Bulut, sarı-lacivertli camiada en fazla eleştirilen isim oldu. Bu eleştirilerden sonra basında çıkan haberlerde, daha önce iki kez Fenerbahçe'de görev yapan Christoph Daum'un, tekrar Fenerbahçe'nin başına geçeceği belirtilmişti.

"TRANSFER SÖYLENTİLERİ TEKRAR GÜNDEME GELDİ"

Daha önce de Instagram'dan İstanbul paylaşımı yapan Daum'un tekrar İstanbul'da çekilen bir fotoğrafını paylaşması, transfer söylentilerini tekrar gündeme getirdi. Tecrübeli çalıştırıcının "Günaydın" notuyla yaptığı Instagram paylaşımında eşiyle birlikte Ortaköy'de yer aldığı fotoğraf yer alıyor.

Fenerbahçe ile ismi anılan Christoph Daum, sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yaptı

Daum, transfer söylentileriyle ilgili yaptığı son açıklamada, "Taraftarların destek mesajları için teşekkür ediyorum. Ancak şimdi konuşmanın doğru zaman olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullanmıştı. Son dönemde sosyal medyada yer alan Türkiye paylaşımları ile ilgili ise "Sosyal medya hesabımdan fotoğrafları paylaştım çünkü Türkiye benim ikinci vatanım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Christoph Daum Fenerbahçe Erol Bulut İstanbul Haberler

500

Yorumlar (14)

Burak:

Bence isabetli olur.

10
3
yanıtYanıtla
kerim:

eger mesut dan performans bekliyolarsa daum gelmeli

2
1
yanıtYanıtla
fb:

sayın yönetim neyin inadı bu hala erol hoca duruyor antrenmanda görüntüleri var olmadı işte erol buluttan neyin beklentisi bu bir yenilgi daha alalım sonra bakarızmı diyeceksiniz eğer erol hoca ile çıkılırsa ts maçına 1 puan bile alamaz fenerbahçe hatta ve hatta daha çok maç olmasına rağmen direkt havlu atar lige çünkü takımda potansiyel yok çünkü hocamız sayın erol bulut maalesef çok kötü bir teknik direktör olmadı erol buluttan yollayın artık inadınız yüzünden süper kadromuz yine çöpe gidecek

2
1
yanıtYanıtla
Murat:

Bu kadar saçmalık olamaz. Dön dolaş aynı. Biraz sabırlı olun arkadaşlar. Erol hoca bu işin üstesinden gelir

1
2
yanıtYanıtla
Koray:

Oberligada takim verilmeyen adami FB basina getirecekler yazikki ne yazik allah bildigi gibi yapsin sizi.

3
0
yanıtYanıtla
XCZ:

GELİYOR DAUM ÖZLEM BİTİYOR:)

2
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

80 YAŞINDAKİ ADAMDAN, 35 YAŞNDAKİ BALONDAN MEDET UMANLAR, DEMEKKİ ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA GALATASARAYIN ŞAMPİYONLUKLARINI AĞLAYARAK İZLEYECEKLERDİR. SİZ BİR İMPARATOR BULMADIKÇA GALATASARAYIN HAKSIZ REKABET VE ORANTISIZ GÜÇ KULLANIMI DEVAM EDECEKTİR.

2
0
yanıtYanıtla
Daum:

takımı verişko, şampiyon yapişko

1
1
yanıtYanıtla
efe can:

adamin dibi, dauma hayirli olsun

1
1
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahçe antrenmanında erol bulutun resmi vardı hala duruyor demektir taraftar olarak yollarımızı ayırdık demenizi beklerken erol hoca hala antrenmanda tazminatını verin yollayın hala emre yi dinlerse yönetim bu yılda gidecek şampiyonluk emre erol hocanın gitmesini istemiyorsa ikisi beraber gitsinler kimse fenerbahçeden büyük değildir olamazda gönderin artık erol hocayı trabzonsporada yenilelim iş işten geçince faydası yok anlaşılan bu yılda şampiyonluk hayal oldu yönetimin inadı yüzünden

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title