Haberler

Sadettin Saran yıllardır beklenen hamleyi yaptı! Fenerbahçe başkanlığına aday oluyor

Güncelleme:

Sadettin Saran, Fenerbahçe'de bu sene yapılacak başkanlık seçimlerine aday olmaya hazırlanıyor. Kongre üyelerinden imza toplamaya başladığı öğrenilen Saran daha önce yaptığı açıklamada, "Ali Koç'un devam etmesi gerekir. 'Bırakıyorum' derse biz talibiz." ifadelerini kullanmıştı. Uzun yıllardır başkanlığa aday olacağı konuşulan Saran'ın bu sene bu hedefini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de 2024'te yapılacak başkan seçimleri öncesinde ünlü iş insanı Sadettin Saran, adaylığa hazırlanıyor. Ali Koç'un adaylığını koyması beklenmezken Saran, koltuğa oturacak en güçlü isimlerden biri olarak görülüyor.

İMZA TOPLAMAYA BAŞLADI

Ahmet Selim Kul'un haberine göre, Sadettin Saran'ın kongre üyelerinden imza toplamaya başladığı öğrenildi. Ünlü iş insanının bu çalışmayı üye bilgileri ve diğer detaylara ulaşabilmek için yaptığı belirtildi.

"ALİ KOÇ, 'BIRAKIYORUM' DERSE BİZ TALİBİZ"

Ocak ayındaki açıklamasında Ali Koç, "Önümüzdeki kongrede aday olmayı düşünmüyorum. Şu anda arzum ikinci dönemimin sonunda başkanlığı bırakmak." demişti. Aralık ayındaki konuşmasında Saran ise, "Ali Koç'un devam etmesi gerekir. 'Bırakıyorum' derse biz talibiz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (9)

hüseyin akgül:

değişiklik iyidir bi 10 senede bunun başındaki fenevi şampiyon görmeyiz :)

28
86
yanıtYanıtla
İbrahim can:

Ali koça yıl sounda bırakacak olması şartı ile feneri şampiyon yapacakları yönünde devletle anlaşma yapıldı diye bazı gazeteciler açıkladı zaten. Fenerin bir sezonda 15 penaltı kullanıp rekor kırmasıda bu yüzden. Sadettin saran da hazır rakipte yokken başkan olayım demiş anlaşılan.

8
53
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Fazla Beyaz Tv izleme kardeş.

yanıt1
yanıt0
TT:

Gerçekten Fenerbahçe başkanı olmak istiyorsa kimseyi beklememeli... Aaa kimse yok başkan olacak, hadi ben olayım diyen birinin Fenerbahçe ye ne kadar faydası olabilir ki...

26
17
yanıtYanıtla
Netherill:

doğru bir tespit yıllarca sadece muhalefet gibi takılıp sonra kimse yokmuş ben olayım diyen biri bize başkanlık edemez ki TFF yer zaten direk :D ali başkan bunu çok geç anladı bu sene bak nasıl oyunları bozup şampiyon oluyor hakkımız olan.

yanıt19
yanıt5
csd zbn:

bu da chp güzelemesi yaparsa desteklemem

11
11
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Ben inanıyorumki Fenerbahce olmadan beşiktaş galatasaray olmaz galatasaray beşiktaş oolmadan fener olmaz bunların rekabet icinde olmadıgı lig yerinde sayar tıpkı şimdi olduğu gibi galatasaray beşiktaş fenerbahcenin 90 ları 2000lerine bakın anlarsınbız

10
3
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Sadettin fenerbahçenin başına gecmemeli rambo okana razıyım buna değilim

5
8
yanıtYanıtla
Gökhan Öztürk:

Eyvah Eyvah. Vay Fenerin Haline. Bir Bu Eksikti. Adam Kazanova. İş Yapmaz.

3
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title