Haberler

Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi Serdar Dursun, kendisine kulüp aramaya başladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de attığı gollerle taraftarın sevgili olan ancak teknik direktör Jorge Jesus tarafından ilk 11'de düşünülmeyen Serdar Dursun, kendisine kulüp aramaya başladı. İyi bir teklif gelmesi halinde sarı-lacivertlilerin milli futbolcunun ayrılığına izin vereceği belirtiliyor.

Teknik direktör Jorge Jesus döneminin başlamasıyla Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun, sarı-lacivertlilerden ayrılmak istiyor.

SERDAR DURSUN TAKIMIN EN GOLCÜSÜ OLMUŞTU

Fanatik'te yer alan habere göre, İsmail Kartal döneminde ilk 11'de yer alan Fenerbahçe'nin bir diğer santrforu Serdar Dursun ise gelişmelerden rahatsız. Geçen sezon oynadığı 33 maçta 15 kez topu ağlara gönderen Serdar Dursun, takımın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi Serdar Dursun, kendisine kulüp aramaya başladı

"TARAMI'NİN ÖZELLİKLERİNİ BEĞENİYORUM"

Sarı lacivertliler, iyi bir bonservis teklif edilmesi durumunda Serdar Dursun'un ayrılığına onay vereceği belirtiliyor. Teknik Direktör Jesus da Portekiz basınına, Porto'nun İranlı forveti Mehdi Taremi transferi için açıklama yaptı. Jesus, "Taremi'nin özelliklerini beğeniyorum. Ancak onun pozisyonu için 4 oyuncum var. Böyle bir ihtimal doğmaz" dedi. Serdar Dursun'un olası ayrılığı sonrası sarı lacivertlilerin yeni bir forvet için hamle yapacağı vurgulanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Dursun Jorge Jesus Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet Gündoğdu:

işte boyle her gelen hoca mutlaka verımlı olan bır futbolcuyu koreltıyor.yazıklar olsun boyle rezıl bır takıma.bır FB olarak ıgrenc bır takım.rezıl takım.

11
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Fb lige renk katıyor. Basında bolca haberden memnun. Taraftar vefakar. Haydi süper lige.

1
7
yanıtYanıtla
turan atsız:

bizim şöyle bir türk hocamız olacak avrupada gittiği takım liginde son 14 maçında mağlubiyet almayacak 11 galibyet 3 beraberlik alacak sen takımı full dağıtıp türkiye liginden 7- 8 futbolcu transfer edeceksin işte hocalık budur.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title