Haberler

Acun Ilıcalı, arkadaşı Emre Belözoğlu'nu yalnız bırakmadı, zor şartlara rağmen Fener maçını seyretti

Güncelleme:

Medya patronu Acun Ilıcalı, yoğun takvimine rağmen Fenerbahçe'yi dün akşamki Denizlispor maçını statta takip etti. Başkan Ali Koç, koronavirüs testi yaptırdığı için statta yoktu. Acun Ilıcalı ise artan vakalar ve soğuk havaya rağmen Fenerbahçe'yi izlemekten vazgeçmedi. Ilıcalı, yakın arkadaşı olan yeni teknik direktör Emre Belözoğlu'nu da galibiyetten ötürü kutladı.

Gönül verdiği Sarı-Lacivertli takıma bugüne dek birçok kez destekte bulunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Fenerbahçe maçlarını kaçırmıyor. Ilıcalı, işlerine rağmen Fenerbahçe'nin müsabakalarını izlemekten vazgeçmiyor, aynı zamanda basketbol takımını da takip ediyor. Başkanlık yakıştırmaları yapılan Ilıcalı, böyle bir düşüncesi olmadığını söylemiş ve yatırımını Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a yapmıştı.

Fenerbahçe başkanlığı yakıştırılan Acun Ilıcalı, maçı locasından izledi, Belözoğlu'nu tebrik etti

"BEN ZATEN YÖNETİMDEYİM"

Taraftarların, başkan olarak ya da yönetimde görmek istediği Ilıcalı, "Böyle bir niyetim yok. Ben Fenerbahçe aşığıyım. Her zaman desteğimi veririm. Zaten yönetimde gibiyim. Resmi olarak dahil değilim, o kadar" demişti. Öte yandan Ilıcalı'nın Mesut Özil transferinde de çok büyük katkısı olmuştu.

Fenerbahçe başkanlığı yakıştırılan Acun Ilıcalı, maçı locasından izledi, Belözoğlu'nu tebrik etti

BELÖZOĞLU'NUN YAKIN DOSTU

Fenerbahçe'nin yeni hocası Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı, uzun yıllardan beri çok yakın dostlar. İkili tatilleri birlikte geçiriyor, ailecek sık sık görüşüyor. Dün akşamki Denizlispor galibiyeti sonrası da çiçeği burnunda teknik adam yakın arkadaşı Ilıcalı'dan da tebrik aldı

Fenerbahçe başkanlığı yakıştırılan Acun Ilıcalı, maçı locasından izledi, Belözoğlu'nu tebrik etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Acun Ilıcalı Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title