Haberler

Feldkamp'ı İkna Edemediler

Erik Gerets ile Yolların Ayrılmasının Ardından Teknik Direktör Arayışlarına Başlayan Galatasaray'da, Başkan Yardımcı Adnan Polat, Karl Heinz Feldkamp'la (Kalli) Anlaşamadan İstanbul'a Döndü.

Erik Gerets ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray'da, Başkan Yardımcı Adnan Polat, Karl Heinz Feldkamp'la (Kalli) anlaşamadan İstanbul'a döndü.

Erik Gerets’ten boşalan teknik direkörlük görevine kimin getirileceği belirsizliğini koruyor. Takımın başına getirmek istediği Kalli ile görüşmek üzere dün Almanya'ya giden Adnan Polat, 'gelemem' yanıtı üzerine adeta şok yaşadı.

Sarı-kırmızılı camia, basın ve yönetimden böylesine ağır eleştiriler yapılırken Galatasaray'ı çalıştıramayacağını belirten 73 yaşındaki teknik adam, "Daha gelmeden bu kadar muhalefet yapılıyor. Geldiğimde kim bilir neler olacak? En ufak bir hatada suçlu ilan edileceğim. Bu karmaşık ortamda başarı beklemek de hayal olur. Benim yüzümden sizin de eleştirilmenizi istemem. Zaten fazlasıyla gergin bir sezon geçirdiniz. Her konuda yardım etmeye hazırım, ancak istenmediğim belli" diyerek, Polat'ın teklifini redetti.

Büyük umutlarla gittiği Almanya'dan eli boş dönen Adnan Polat, "Ne kadar çok teknik direktör varmış da, bizim haberimiz yokmuş. Herkes Kalli'yi eleştiriyor. Ağzı olan konuşuyor. Bu şartlar altında Feldkamp'ı ikna etmem mucize olurdu" diyerek, yaşından dolayı takıma bir fayda getirmeyeceği görüşünü savunan yönetici arkadaşlarına sitem etti.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title