Haberler

Fazıl Say sinir krizi geçirdi: Ali Koç hemen gidiyorsun, çabuk bavulunu topla

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı olan Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, 4-2 kaybedilen Beşiktaş derbisinden sonra çılgına döndü. Say, Başkan Ali Koç için çok ağır ifadeler kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 4-2'lik skorla mağlup etti.

FAZIL SAY ÇILGINA DÖNDÜ

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, mağlubiyetten sonra adeta çılgına döndü. Fazıl Say, Başkan Ali Koç için çok ağır bir paylaşım yaptı.

"BAVULUNU TOPLA"

Fazıl Say yaptığı tepki paylaşımında, "Ali Koç hemen gidiyorsun. Hemen! Fenerbahce'den git. Hemen! Bu akşam! 10 kişiden 4 gol yedik. 5 yıldır hiçbir şey yapamadın! Hiçbir şey. Baskette, futbolda! Rezillik! Rezalet! Hemen topla bavulunu! Git! Adını hatırlayan olmayacak anmak isteyen de! Topla git! Hemen" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say sinir krizi geçirdi: Ali Koç çabuk bavulunu topla, hemen gidiyorsun

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Fazıl Say Beşiktaş Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Erol Kahraman:

tamam Alikoç gitsinde sendeki bu üslüp ne?? sanatçı olmak ona buna sallamak değil, ukalalık yapmak da değil, aydın olmak ta değil sende görüyoruz bu net örneği...

27
5
yanıtYanıtla
ASLAN YENİLMEZ:

bir adama bukadar yüz verirsen olacağı bu

18
3
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

başka emrin var mı fazıl bey :)

16
3
yanıtYanıtla
Blackened:

Bu adamdaki kibir nedir ya? Ona git buna valiz topla, sen kimsin de ülkenin politikacisina kulüp baskanina falan ayar veriyorsun? Begenmiyorsan sen bas git!

8
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title