Haberler

Fatih Terim'in Fiorentina'daki yardımcısı Di Gennaro: Hepimiz ona hayrandık

Güncelleme:

Fatih Terim'in Fiorentina'daki yardımcısı Antonio Di Gennaro, deneyimli teknik direktör hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antonio Di Gennaro, Terim'e övgüler yağdırırken "Tüm takım olarak Fatih Terim'e hayrandık. Floransa halkı da Fatih Terim'in oynattığı futbola aşık oldu ve hala onu unutamıyorlar" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için İtalya'dan övgü dolu açıklamalar geldi.

Fatih Terim'in Fiorentina'da görev yaptığı dönemde yardımcılığını yapan Antonio Di Gennaro, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adamın Fiorentina'da oynattığı futbolun hala unutulmadığını söyleyen Gennaro, 66 yaşındaki teknik adama hayran olduklarını söyledi.

"HALK, OYNATTIĞI FUTBOLA AŞIK OLDU"

Fiorentina halkının Fatih Terim'e aşık olduğunu belirten Gennaro "Sadece 5 ay içinde Fiorentina inanılmaz bir zıplama gerçekleştirdi. Tüm takım olarak Fatih Terim'e hayrandık. Floransa halkı da Fatih Terim'in oynattığı futbola aşık oldu ve hala da onu unutamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'in Fiorentina'daki yardımcısı Di Gennaro: Hepimiz ona hayrandık

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Floransa İtalya Haberler

500

Yorumlar (8)

Yeniceri:

Bence orada kalacaktı Milana gitmesi hataydı

5
1
yanıtYanıtla
efe can:

Dogru, milanda kurtlar sofrasina düsdü

yanıt2
yanıt1
fuat erdoğan:

ilk önce iş ahlakısonra bilgi empati inandığı futbol felsefesi ve buna inanan floransa halkı ve takımı işte işin özeti fatih terım İMPARATOREE GRATZİE

6
0
yanıtYanıtla
recep:

Bir başkadır İMPARATOR olmak, hocam gerçekten bu camia siz çok ama çok seviyor yolunuz açık olsun daha nice başarılara hep beraber

5
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

İtalya ya turist olarak dahi gidemeyecek olan insanların orada görev yapmış başarılı olmuş ve altı ayda dillerini öğrenip konuşmuş milli takım ve kulüp takımlarında başarılı olmuş birçok takımdan fazla kupa kazanmış bir insana karşı rencide edici ifadeler kullanıldığını görmek üzücü madem hiç değeri yok aynı başarıları başkası yapsın ki diyelim çok kolaymış bu işler biz büyütmüşüz gözümüzde ama adam İmparator yani

2
0
yanıtYanıtla
ya ya:

ya ya ondan italyada kadı geçiniz

0
0
yanıtYanıtla
ua:

hemen alın.

0
0
yanıtYanıtla
sicil-yalı bomba bekir urfa:

teriiimm ,, terimmmm . . . .sinyor triiiiimmmmm !,,, ...... -------- eeeeeöyyyy ? ? ? ---- bu hafta takımı nasıl bir dizilişte oynatacaksın .... ? ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title