Haberler

Fatih Terim, ağır PSV mağlubiyetinden sonra 3 futbolcunun biletini kesti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda deplasmanda PSV'ye 5-1 mağlup olan Galatasaray'da büyük buhran yaşanıyor. Maç içinde yenilen goller sonrası sert reaksiyonlar gösteren Fatih Terim'in bir fatura keseceği belli olmuştu. Deneyimli çalıştırıcının Babel, Feghouli ve Sekidika'yı artık kadroda düşünmediği iddia edildi.

Galatasaray, PSV Eindhoven karşısında 5-1'lik ağır bir yenilgi aldı ve Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Hollanda ekibiyle oynanan maç sonrasında 3 ismin biletini kesti.

KARARIRINI VERDİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fatih Terim, bundan sonraki süreçte, Hollandalı futbolcu Ryan Babel'in dışında maliyeti sebebiyle eleştiri konusu olan Sofiane Feghouli ve beklentilerin altında kalan Jesse Sekidika'yı kadrosunda düşünmüyor.

Fatih Terim, ağır PSV mağlubiyetinden sonra 3 futbolcunun biletini kesti

BABEL DÖKÜLDÜ

PSV maçında ilk 11'de görevlendirilen Ryan Babel beklenen performansı sergileyemedi. Hücum anlamında ilerde top tutması ve takımı rahatlatması istenen Hollandalı futbolcu etkisiz performansı sonrası 60. dakikada oyundan çıktı ve yerini Mostafa Mohamed'e bıraktı.

Fatih Terim, ağır PSV mağlubiyetinden sonra 3 futbolcunun biletini kesti

SEKİDİKA ŞANSI KULLANAMADI

Teknik direktör Fatih Terim'in şans verdiği isimlerden olan Jesse Sekidika kendisine verilen şansı iyi kullanamadı. Hücumda üretkenliği sağlayamayan 25 yaşındaki futbolcu, savunmaya da yeterli katkıyı veremedi.

Fatih Terim, ağır PSV mağlubiyetinden sonra 3 futbolcunun biletini kesti

FEGHOULİ DE YOLCU

Geçen sezon içinde birçok maçta bekleneni veremeyen Sofiane Feghouli, PSV karşılaşmasında sınıfı geçemedi. Mücadeleye kulübede başlayan Cezayirli futbolcu, 60. dakikada Arda Turan'ın yerine oyuna girdi. 31 yaşındaki futbolcu etkisiz performansıyla Fatih Terim'in biletini kestiği diğer bir isim oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim PSV Haberler

500

Yorumlar (20)

eymen şener:

Fatih hoca sen kendını degıstortt

29
103
yanıtYanıtla
vedat cici :

hoca kendi biletini keseydin iyidi

34
39
yanıtYanıtla
TC Türker:

Gs bu futbolla anca Türkiye'de hakemler sayesinde maç kazanır. Hakemler olmazsa gs bir hiçtir

44
9
yanıtYanıtla
Theo:

Ne zaman kazandıkki takım kazanamıyorsa hoca değişmesi lazım

39
6
yanıtYanıtla
Mert :

Fatih hocam sizde gidin . GS rahat etsin

42
2
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Onlarda suç aramak doğru değil aldığınız Aytaç döküldü Alparslan ve lyundama desen kimyon gibi ağır. Arda 8 milyon olmuş maaşı son emeklilik ikramiyesi 2 gol musleraya yazılır eee Babel napsim. Bence bizim artık şu kalıplaşmış vefa sacmaligini bırakıp Şenol Güneş fatih terim kurtulmamız gerek çünkü futbol artık farklı oynanıyor. Bunlar iyi olsa Avrupa kapardi.

35
6
yanıtYanıtla
Cumhur Bekleyen:

Benim en çok düşündüğüm husus. Sayın Fatih Terim'in biletini kim? Kesebilecek!

37
3
yanıtYanıtla
Cumhur Bekleyen:

Çekilmesini dinlenmeyi akıl edemeyenlerin sonu, her zaman hüsrandır. Bunun Galatasaray'lıkla direkt bağlantısı yoktur. Aklını doğru kullanan, yeter demesini de bilmeli. Hizmetleri için teşekkürlerimizle 2000'den sonra , Milli Takımdan uygunsuz biçimde ayrılmasının ardından, bence futbol aklı seyahat'a çıkmış. Hamasetlerle gemi ancak batar...

yanıt1
yanıt0
eymen şener:

Burak elmas fatıh hocayla devam ederek hem kendını yaktı hem taraftarı bu takımda taktık maktık yok dua larla gıdıyoruz bız bunu stadda goruyoruz. yonetım dısardan goremıyor fatih terimle bırlıkte sana da gule gule burak elmas ..

33
4
yanıtYanıtla
Bay Che:

bana biri sunu aciklasin okadar forvet varken babel nerden cikti ha forvet yaptin korneri niye o kullanir.senin teknik bilgini ben

35
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title