Haberler

    Fenerbahçe Taraftar Grubu, Hayatını Kaybeden Galatasaraylı İçin Destek Oldu

    Güncelleme:

    Giresun'daki GS Store mağazalarından edilen tüm gelir, hayatını kaybeden GS TV yöneticisi Özkan Aksu'nun kızının eğitim masrafları için kullanılacak. Fenerbahçeliler de alışveriş yapmaları için çağrı yaptı.

    Galatasaray, GSTV'nin Koordinasyon yöneticisi Özkan Aksu'nun vefat haberiyle sarsıldı.

    Cumartesi günü talihsiz bir kaza geçirerek hayatını kaybeden Aksu'nun cenazesi bugün Giresun Hacı Hüseyin Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile yöneticilerden Yusuf Günay ve Mahmut Recevik de dün Aksu ailesine taziye ye ziyaretinde bulundu.

    TÜM GELİR KIZININ EĞİTİMİ İÇİN HARCANACAK

    Ayrıca sarı-kırmızılı yönetim, bugün ve yarın Giresun'da bulunan gezici GSSTORE mağazalarından elde edilecek tüm hasılatın, Özkan Aksu'nun kızı Su Aksu'nun eğitim masraflarında kullanılmak üzere ailesine teslim edilme kararı aldı.

    Bunun üzerine Fenerbahçe taraftar grubunun sosyal medyadaki hesabı 12numaraorg da, "Tüm Giresunluları, gezici GSStore'dan alışveriş yapmaya davet ediyoruz" diyerek acının rengi olmadığını gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Özkan Aksu Spor Haberler

    500

    Yorumlar (2)

    İmirza:

    Her şeyden önce insan olmak veya olamamak. . .

    14
    0
    yanıtYanıtla
    BAY TAHMİN:

    yav sende her yere yorum yazmaktan sıkılmadın mı yeter eleştirmek için eleştirme senin gibi taraftarlar var olduğu sürece bu türk futbolu bi adım ilerlemez yazık

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title