Haberler

Fenerbahçe, milli yıldız Nuri Şahin ile anlaştı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, Werder Bremen ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Nuri Şahin'i transfer etmek için girişimde bulunduğu ve milli futbolcuyla prensipte anlaşma sağladığı iddia edildi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Almanya Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen milli futbolcu Nuri Şahin, gündeme geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre; sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu için sarı lacivertliler harekete geçti. Yeni sezonda sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, milli takımdan arkadaşı olan Nuri ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi ve taraflar kısa sürede prensip anlaşmasına vardı.

2018'DEN BERİ WERDER BREMEN'DE

Almanya'da Borussia Dortmund altyapısından yetişen ve bir dönem İspanyol devi Real Madrid'in de formasını giyen Nuri Şahin, 2018 yılından beri Werder Bremen'de futbol kariyerine devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Werder Bremen Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

fbli:

arkadaş orta alan dolu zaten kanatlara adam alın. tolga ciğerciyle oynatmayın bizi

6
3
yanıtYanıtla
anti55:

Bir zamanlar arda barcelona da oynamıştı, nuri de real de kısa süre forma giydi. Ama bunların posasını çıkardılar bitti bunların futbolculuk dönemi. Yöneticilik başarısı cengiz ünder gibi çağlar söyüncü gibi futbolcuları bulmaktır. İşi bitmiş oyuncuları getirip aynı döngünün içerisinde taraftarı uyutmak değildir.

4
1
yanıtYanıtla
GURBETÇİ:

Milli takımda kıymeti bilinmedi. banko oynayacak bir futbolcuydu. Fener''e çok faydası olur.

1
0
yanıtYanıtla
Fb:

Yine foss

0
1
yanıtYanıtla
Habip:

Şahane olur

0
0
yanıtYanıtla
GELDE GÜLME:

Nedir bu arkadaş, taraftara inat hala aynı tas aynı hamam, sahipsiz sürüye kurtlar dadanırmış misali parçalanmak yetmedi sıra paraları boşa akıtmaya geldi. Sn KOÇ her konuşmasında Mali Tablo derken kendi yaptığı transfer yanlışlarını göremiyormu, Sn YILDIRIM dan enkaz devraldığını söylerken kendisinin bitmiş bir FB bırakacağını farketmiyorsa ona bunu anlatacak birilerinin çıkma zamanı gelmedimi. Nuri ŞAHİN kaç yaşında bilmem ama dünde yazdım eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

0
0
yanıtYanıtla
Fatih emin:

Merhaba fenerbahçeli olarak nurinin gelmesi harika nuri mükemmel bir karektere sahip efendi vatanını çok seven bir aile reisi nuri yanılmıyorsam 5 dil konuşan bir futbolcu bu büyük bir avantaj futbolu bıraksa bile fenerbahceye her türlü faydalı olacaktır kaçırmamak lagzim yönetimin dikkatine hayırlı olur insallah

0
0
yanıtYanıtla
Dilenci Melahat Ablanız:

Nuri Şahin mi kaldı allah aşkına , onun bu saatten sonra oynayacağı yer 2. lig

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title