Haberler

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek: "Şu An İçin 1 veya 2 Transfer Gündemimizde"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer döneminin devam ettiğine işaret ederek, "Şu an için bir veya 2 transfer gündemimizde.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, transfer döneminin devam ettiğine işaret ederek, "Şu an için bir veya 2 transfer gündemimizde." dedi.

Gevrek, Nurettin Soykan Tesislerindeki antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyetle bayramlaştı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Gevrek, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, taraftara en güzel bayramı Fenerbahçe galibiyetiyle yaşattıklarını söyledi.

Gevrek, lige 2 galibiyetle başlamanın sevindirici olduğunu aktararak, alınan başarıdan dolayı teknik ekibi ve futbolcuları kutladığını dile getirdi.

Sezonun daha yeni başladığını, önlerinde uzun bir maraton olduğunu dile getiren Gevrek, "Daha 32 hafta var, 2 maç kazandık diye havalara girmemek gerekiyor. Bazen de 2 maç üst üste kaybedebilirsin, futbolda böyle şeyler var. Biz bu anlamda haddimizi biliyoruz, 2 maç kazandık ama maraton uzun. Göztepe ve Fenerbahçe maçları geride kaldı, artık önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.

Gevrek, transfer konusunda çok titiz davrandıklarına değinerek, şöyle devam etti:

"Transferi bir haftada bitirmeyi biz de isteriz ama önemli olan doğru transferleri yapmak. Bazı transferleri yapmak o kadar kolay olmuyor. Haber bekliyorsun, bonservisler var, futbolcunun kulübüyle sıkıntıları oluyor. 3-4 nokta transfer yapacağımızı daha önce söylemiştik. Onların dışında da birkaç genç oyuncu alınacağını söyledik. Aleksic ve Guilherme aldık. Transferde önceliğimiz, inandığımız ve istediğimiz oyuncuları transfer etmek. 4 sezondur aynı şekilde transferler yapıyoruz. Şimdiye kadar transferlerin yüzde 80'i takıma uyum sağladı. Bu sezonda yeni transferler takıma uyum sağladı, daha da iyi olacaklar. Şuan için bir veya 2 transfer gündemimizde." ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin Trabzonsporlu Mustafa Akbaş'ın, sarı siyahlı takımla görüşüp görüşmediği konusunda sorusunu yanıtlayan Gevrek, "Durumu nedir, bilmiyoruz, sadece öyle bir şey konuşuluyor. Net bir şey yok, öyle bir şey olsa iki kulüp arasında oturulur ve konuşulur. O konuyla alakalı şuan net bir şey yok." yanıtını verdi.

Takımda forma giyen bazı oyunculara için kulübe transfer teklifi geldiğini aktaran Gevrek, "Bir kaç oyuncuya daha teklif gelebilir ama daha netleşmedi. Oynayan futbolcular. Bizden giden olabilir, gelen olabilir, transfer sezonu bitene kadar çok şey olabilir. Önceliğimiz takımın menfaati. Teklif gelen oyuncularımız da en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. " diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor -Fenerbahçe karşılaşmasında, skorbord'da değişim sırasında tabelada "Fenerbahçe 6-0 Galatasaray" yazıldığı iddiasıyla sosyal medyada çıkan paylaşımlarla ilgili soruyu yanıtlayan Gevrek, "Fotoshop olduğunu maçtan sonra açıkladık. Konuyu araştırdık, kulübümüzle bir alakası yok, tamamen fotomontaj. Konuyla ilgili hukuki süreç gerekli mi bilmiyorum ama biz Evkur Yeni Malatyaspor olarak gerekeni yapacağız." ifadelerini kaydetti.

Antrenman

Fenerbahçe karşılaşmasını ardından sarı-siyahlı futbolcular, ligin 3. haftasındaki Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Futbolcular, teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda daha sonra pas çalışmaları üzerinde duruldu.

Kaynak: AA / Spor

Yeni Malatyaspor Evkur Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title