Haberler

Necati Ateş'ten Beşiktaş taraftarını kızdıracak yorum: Şampiyonluğu bıraktılar

Güncelleme:

Süper Lig'in 14. hafta erteleme maçında Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlıların aldığı bu sonucu eski futbolcu Necati Ateş, TRT Spor'da yorumladı. Beşiktaş'ın performansı hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Ateş, "Beşiktaş bence bugün şampiyonluğu bıraktı. Matematiksel olarak şansı hala var ancak oynanan oyun bana bir şey vadetmiyor." dedi.

Süper Lig'de 14. haftada oynanması gereken ancak hem İstanbul'da yaşanan terör saldırısı hem de deprem nedeniyle iki kez ertelenen Beşiktaş-Antalya spor mücadelesi dün akşam oynandı. Beşiktaş, sahasında Antalya spor ile golsüz berabere kaldı. Siyah-beyazlıların aldığı bu sonucu spor yorumcusu Necati Ateş, TRT Spor ekranlarında yorumladı.

"ŞAMPİYONLUĞU BIRAKTILAR"

Siyah-beyazlıların performansını beğenmediğini belirten Ateş, "Beşiktaş bence bugün şampiyonluğu bıraktı. Matematiksel olarak şansı hala var ancak oynanan oyun bana bir şey vadetmiyor. Antalyaspor'un 7 tane ilk 11 oyuncusu yok bugün. Oyun üstünlüğünü alamadı Beşiktaş." dedi.

Eski Galatasaray'lı Necati Ateş: Beşiktaş şampiyonluğu bıraktı

"DOĞRU HOCA TERCİHİ YAPILMADI"

Açıklamasının devamında Beşiktaş yönetimini de eleştiren Ateş, "Beşiktaş kazanırken bile şampiyonluk hissini vermiyordu. Anadolu takımlarından çok iyi oyuncular aldılar. Ondan önce de gayet iyi oyuncular vardı. 3-4 tane ayakta kalan oyuncu var, o kadar. 5 tane oyuncu sayamıyorsun. Yönetim her transferi yaptı ancak sezon başında doğru hoca tercihi yapılmadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Necati Ateş TRT Spor Beşiktaş Spor Trt Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Hacı Şembeki:

Devlete en Zor anında meydan okuyanlar cezasız mı kalacak...

76
90
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

kimse devlete meydan okumuyor. Önce devlet ne demek hükümet ne demek onu öğren. Hem de hemen şimdi, araştır, sor öğren

yanıt31
yanıt38
Onur Yener:

Çok haklısınız sayın Ateş, Beşiktaş taraftarının stada siyaset sokuyor olması şampiyonluktan vazgeçtiğinin en büyük emaresi.Beşiktaş yönetiminin bu çapulculara sessiz kalması benim için Beşiktaş'ın sonu demektir.Birtek karakter ve ruhumuz vardı o da enkaz altında kaldı.

58
51
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Beşiktaş 120 yıllık bir çınardır karakteri ve ruhu senin gibilerin demesi ile enkaz altında kalmaz. Şu anda asıl siyaseti bu konu üzerinden sen yapıyorsun.

yanıt20
yanıt20
Mehmet Mirdeslioglu:

Takımından zaten ümidini kesen ler bari kendimize icraat olarak hukumeti hedef alalim diyorlar

53
45
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

GS şampiyonluğa giderken ortalık karışsın da ligler iptal olsun diye tribünde istifa diyorlar. Amaç kaos.

51
35
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

ya şampiyonluğu bıraksalar başka tezahurat yaparlar. bunlar halkın istediği şeyler zoruna mı gitti hükümet?

15
57
yanıtYanıtla
Fatih :

doğru söylüyor. niye çıldıralım ki.

63
3
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Dogru söylüyor bir besiktasli olarak insallah bu üc takim sürünsünler nankörler

24
38
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Haberin başlığına bakınca ne demişki diye merak ettim. E biz onun dediklerini haftalar önce tespit etmiştik zaten çıldıracak bir şey yok:)

38
5
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title