Haberler

Erol Bulut'tan özür dileyen Caner Erkin bu hafta takımla idmanlara başlayacak

Güncelleme:

Göztepe maçında oyundan çıkarken Erol Bulut'a tepki gösteren ve kadro dışı bırakılan Caner Erkin hakkında karar verildi. Hatasını anlayan Caner'in hocasından özür dilediği ve bu hafta içerisinde takımla birlikte yeniden idmanlara çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin, Kadıköy'de 1-0 mağlup olduğu Göztepe maçının son anlarında Caner Erkin oyundan çıkarıldığı için teknik direktörü Erol Bulut'a el kol hareketleriyle tepki göstermişti. Erol hoca, geçmişte de benzer hareketlerde bulunan Caner'in bu tavrı sonrası Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu ile bir araya geldi.

TAKIMA GÖZDAĞI VERİLDİ

Bu görüşme sonucunda Trabzonspor deplasmanı öncesinde milli futbolcunun kadro dışı bırakılmasına karar verildi. Karadeniz temsilcisine karşı alınan galibiyet sonrasında Caner'in, A Takım'dan ayrı olarak tek başına idman yapmasına karar verildi. Yönetim, bu şekilde hem takıma gözdağı vermek hem de Bulut'un arkasında olduğuna dikkat çekmek istedi. Antalyaspor mücadelesinin ardından bu akşamki Konyaspor maçının da kadrosunda olmayan milli futbolcunun hatasını anladığı ve Erol hocadan özür dilediği bilgisine ulaşıldı.

EMRE BELÖZOĞLU BUZLARI ERİTTİ

Belözoğlu'nun bu noktada devreye girdiği, Konya maçı sonrası tecrübeli sol bekin yeniden takımla birlikte antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Ancak yıldız oyuncunun, Gençlerbirliği karşısında kadroya alınıp alınmayacağına yine Erol Bulut karar verecek. Bundan sonraki süreçte de hem yönetimin hem de teknik ekibin, disiplini elde tutmak adına olası benzer hareketlerde aynı tavrı sergileyecekleri belirtildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Erol Bulut Fenerbahçe Spor Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (20)

metin:

siz nihat abinize dua edin geçen yıl düşerdiniz bu yılda orta sıralarda anca kendinize yer bulurdunuz

2
6
yanıtYanıtla
...:

Kafatasının içi boş değilse lütfen onu kullan. . .

yanıt1
yanıt1
FBB:

Siz üç beş tane karakterden yoksun futbolcuyla zirveye oynayacaksınız biz ise bu kadar kaliteli kadroyla orta sıralarda olacağız öyle mi. Hakemler olmasa buralardada olamazdınız ya neyse. ama birazcık olsun mantıklı konuşun ya. birazcık insan olun dicem de o size zor gelir.

yanıt2
yanıt1
Adalet:

Senin bu yorumun, arda turanın adalet istemesi kadar saçma. . . gerçi bunu anlarmısın onu da bilemiyorum. . . .

yanıt2
yanıt1
vatandaş:

siz haluk abiniz sayesinde yıllarca bu ligde şampiyon oldunuz halen daha haluk ve uzak bağlantıları ligin üzerinde plan yapıyor nihat efendinin zerre kadar faydası olmaz bize değil nihat kimse bize yapmaz zaten istemeyizde biz biz I love you hocam demeyiz kimseye. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt3
yanıt2
metin:

sizde birazcık beyin ve karekter varsa gsnın son 4 maçını izleyin ve gerçeği yazın

yanıt2
yanıt2
metin:

o senin bahsetiğin çeteler fetöler çökertildiğinden beri fenevin kupası yok dikatinizi çeketim

yanıt1
yanıt4
el cevap:

O çeteler demek ki tam çökertilememiş ki hala gs kupa alıyor.

yanıt3
yanıt1
metin:

haklısın iyice çökertilse ptt de bulursunuz kendinizi yerini orası

yanıt0
yanıt0
FB:

Üç büyük takımın futbolcularından karma bir takım oluşturulmak istense; bireysel performanslarına göre en az futbolcu beşiktaştan alınır, en çok futbolcu da muhtemelen Fenerbahçeden alınır ama ligin puan durumuna bakın zirvede beşiktaş var Fenerbahçe üçüncü sırada. Bu net bir şekilde teknik direktörün başarısıdır. Beşiktaşın kadrosu erolun elinde olsa muhtemelen küme düşmemeye oynardık. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title