Haberler

Erik Gerets'e Alkol Uyarısı

Suudi Arabistan Ligi Takımlarından Al İttihat'ın Teknik Direktörü Dimitri Davidoviç, Yerine Getirilmesi Düşünülen Erik Gerets'e Futbolcularla İlgili Alkol Uyarısında Bulundu.

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al İttihat'ın Teknik Direktörü Dimitri Davidoviç, yerine getirilmesi düşünülen Erik Gerets'e futbolcularla ilgili alkol uyarısında bulundu.

Ligi bu sezon şampiyon olarak tamamlayan Al İttihat'ın teknik direktörü Davidoviç, işlerine karışıldığı gerekçesiyle görevden ayrılacağını açıklamasının ardından, yerine getirilmesi düşünülen Galatasaray'ın eski teknik direktörü Erik Gerets'e Suudi Arabistan futboluyla ilgili ilginç uyarılarda bulundu.

Gerets'in kariyerinin tartışılmaz olduğunu belirten Davidoviç, “Al İttihat Kulübü benden Gerets ile ilgili görüş istedi. Ben de olumlu şeyler söyledim. Ama Gerets'in bilmesi gereken şeyler var. Suudi Arabistan'da ben göreve geldiğimden bu yana bir ilerleme olmadı. Ülkede alkol yasak olmasına rağmen, futbolcular antrenmana alkollü geliyorlar” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title