Haberler

Engin Baytar Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor Maçının 90 + 2. Dakikasında Oyundan Alınmasına Tepki Gösteren Engin Baytar ile Özel Bir Görüşme Yaptı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Eskişehirspor maçının 90 + 2. dakikasında oyundan alınmasına tepki gösteren Engin Baytar ile özel bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin detaylarıyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklama yapmayan Güneş'in, futbolcusuna sert uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Bu arada Engin Baytar'ın yarın saat 11.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Futbolcunun bu toplantıda yaptığı agresif davranışlar nedeniyle özür dilemesi bekleniyor.

TAYFA GRUBU DESTEK VERDİ

Öte yandan Trabzonspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sol ayak bileği ve sağ baldırına darbeye bağlı ağrı olan Engin katılmazken, sakatlığı devam eden Glowacki, doktor kontrolünde takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise antrenmanı ısınma hareketlerinin ardından yaptıkları kondisyon çalışması ile tamamladılar. Antrenmanı izlemeye gelen Tayfa grubu da futbolculara alkışlayarak destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title