Haberler

Emre Mor'un performansının artmasında, yaşam koçu Kim Boye'un olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Galatasaray ve Olympiakos deneyimleri hüsranla sonuçlanan ve Celta Vigo'ya geri dönen Emre Mor, adeta küllerinden doğdu. Milli futbolcunun performansının artmasında, yaşam koçu Kim Boye'un büyük katkısı olduğu ortaya çıktı.

Danimarka ekibi Nordsjaelland'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken ve Messi'nin varisi olarak gösterilen Emre Mor, Borussia Dortmund macerasının ardından Celta Vigo'ya gitti ancak burada da tutunamayan Emre Mor, geçen sezon başında Galatasaray'a kiralandı, burada da tutunamayınca gönderildi.

Sezonun ikinci yarısını Olympiakos da geçirse de Yunan devi de Emre'yi istemedi. Kariyeri büyük bir düşüşe geçen yıldız oyuncu bu sezon yeniden hayata döndü.

İSPANYOL BASINININ MANŞETLERİNİ SÜSLÜYOR

Emre Mor'un futbola dönmesinin sebebi ise Danimarkalı eski futbolcu olan ve şu an futbolculara yaşam koçluğu yapan Kim Boye... Emre ile çalışmaya başlayan Boye, 23 yaşındaki oyuncuya kendi kimliğini hatırlattı ve Emre bu sezon öncesi Celta Vigo ile çıktığı maçlarda harikalar yarattı.

İspanyol basını da Emre'nin bu yeniden doğuşunu manşetlerine taşıdı. "lavozdegalicia.es" haberinde Emre'nin kesin kurtuluş için süreklilik göstermesi gerektiği bilgisini paylaştı.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Emre Mor Haberler

500

Yorumlar (3)

BİLİRKİŞİ:

Büyük yetenekti. Geleceğin Messi''si deniliyordu. Ne oldu? Balon gibi şişirildi ve söndü. Son şansını iyi değerlendirmeli, yoksa bir daha takım da bulamaz.

6
1
yanıtYanıtla
Gökhan:

Evet gercekten büyük yetenek tek sorun kafası ile ayakları arasında uyuşmazlık var o yüzden hep kaybetti

yanıt3
yanıt1
EMEKLI GAZETECI:

TÜRK MILLI TAKIMI KAZANACAKTIR. . . Hep Söylerim ANADOLUDAN KOPARIP GETIRDIGIN Gence Önce ISTANBULU ISTNBUL Gecelerini ANLATACAKSIN. ANLASILAN Oki AVRUPADAN Gelen EMRE Gibilerede AYNI MOTIVASYON UYGULANMALIYMIS.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title