Haberler

Emre Belözoğlu, Ömer Bayram'ı Fenerbahçe'ye çağırdı: Serbest kaldığın an kapımız açık

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaraylı Ömer Bayram için ilk yoklamayı yaptı. 400 bin Euro ile ilk 11'in en az kazanan oyuncusu olan 28 yaşındaki orta saha, zam beklerken yüzde 15'lik indirim talebiyle karşı karşıya kaldı. 6 aydır maaş alamadığı için de ayrılmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyan ancak istediği maaşı alamayan Ömer Bayram Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Sabah'ın haberine göre; Yeni dönemde Fenerbahçe Futbol Direktörü olacak Emre Belözoğlu, 28 yaşındaki orta saha için ilk yoklamayı yaptı. 400 bin Euro ile ilk 11'in en az kazanan ismi olan Ömer, zam beklerken yüzde 15 indirim talep edilince, ayrılığı düşünmeye başladı.

BİR YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

30 Haziran 2021'e kadar sözleşmesi olan oyuncu beklentilerinin karşılanmamasının yanı sıra 6 aydır da maaş alamadığı için son maçlarda suskunluğu ile dikkat çekiyor. F.Bahçe'nin oyuncuya, "Serbest kaldığın an kapımız açık. Bize güç katarsın" dediği öğrenildi.

Galatasaray'da bu sezon 37 resmi maça çıkan Ömer 1 gol atarken, 13 asistle öne çıktı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ömer Bayram Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (23)

fenersaray:

yakında gs nin eski başkanınıda koç''un yerine alırlar. Faruk süren, dursun özbek vs:)

10
3
yanıtYanıtla
CARLOS:

Duble yalan. . . Galatasaray indirim işini halleti ve değil 6 ay 1 aylık bile oyuncu borcu yok. . . İşkembeden sallamamak lazım. . . Ömer iyi bir oyuncu ve Galatasarayda kalmalı.

7
5
yanıtYanıtla
Adl:

Emre bu islerden anlamadigini ortaya koyuyor gs.onun zoruna gidiyor cunku hep eniyiler gs.oynar,kendine baska biyerden oyuncu bulamayacagina gore napsin kedi gibi bekliyor cimbomun kapisinda.

10
2
yanıtYanıtla
fb 2021:

kalede taffarel solda tarık çamdal-serdar aziz-semih kaya-nagatoma ortada selçuk inan-tolga cğerci-belhanda ileri üçlü sinan gümüş-eren derdiyok-yasin. td:tudor başkan:dursun özbek şampiyonuz

7
3
yanıtYanıtla
D.PAŞALI:

Eminim ki ne yapmaya çalıştığını kendisi bile bilmiyordur , önüne gelene bize gel diye davetiye çıkarıyor.

8
2
yanıtYanıtla
özden:

Önüne gelene değil, ismi Galatasaray ile anılan veya yolu bir şekilde Galatasarayla çakışanlarıa yapıyor. Bu şekilde Galatasaraya zarar verdiğini düşünüyor olmalı.

yanıt3
yanıt1
Tarık çamdal:

beni al emre. ben de gs de oynadım.

6
3
yanıtYanıtla
Emre Belözoğlu:

Oynadım değil de yattım deseydin doğruyu söylediğin için gel derdim. Ama yine de gel ne olursan ol gel yeter ki gs de oynamış ol.

yanıt1
yanıt2
tommas:

GITSIN FENERE. MUCADELE EDEN ÖZVERİLİ BİR OYUNCU AMA TEKNİK VE OYUN OKUMA COK ZAYIF. OYUNU YONLENDIRME SEKLI VS.

4
3
yanıtYanıtla
Gsli:

Adam 10 asist yapmış. Neredeyse asist kralı olacak daha ne yapsın?

yanıt4
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title