Haberler

Efes Selçuk Belediyesi, spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor

Güncelleme:

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk Efes Spor Kulübü oyuncularıyla bir araya geldi ve spor kulüplerine verilen destek hakkında bilgi verildi. Ayrıca Efes Selçuk Salon Sporları Kulübü de kuruldu.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, kentin en eski spor kulübü olan Selçuk Efes Spor Kulübü oyuncularıyla antrenman öncesi bir araya geldi. Takım oyuncuları ve antrenörü Serdar Cihanger kentte faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Efes Selçuk Belediyesi'ne teşekkür etti.

DEĞİŞMEZ: EFES SELÇUK SALON SPORLARI KULÜBÜ KURULDU

Efes Selçuk Belediyesi kent genelinde spora ve spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Çocukların ve gençlerin spor ile iç içe olmaları ve kentte başarılı sporcular yetişmesi için Efes Selçuk Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye spor birimi sorumlusu Ersin Değişmez; "Efes Selçuk Belediyesi olarak spor kulüplerinin müsabakalara katılmasında araç desteği sağlamaktayız. Sezon boyunca Selçuk Efes Spor, Çamlık Spor, Gençlik Spor ve diğer branşlarda mücadele eden takımlarımıza, kulüplerimize bütün müsabakalarda araç desteği sağladık. Ayrıca spor kulüplerimize malzeme desteğimiz devam etmektedir. Tüm kulüplerimize top, forma ve antrenman malzemeleri desteği veriyoruz.  Bugün de burada Efes Selçuk'un en eski spor kulübü olan 1943 yılında kurulmuş Efes Spor oyuncularına futbol topu ve 120 adet forma dağıttık. Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'in katılımıyla bugün sağlanan malzeme desteğinin yanı sıra aynı zamanda Eftal Doğru Spor Tesisimizin yenileme çalışmaları devam ediyor. Kentimizdeki spor kulüplerimize desteklerimiz devam edecektir. Ayrıca belediyemizin desteği ile Efes Salon Sporları Kulübü'nü kuruldu. Bu kulübümüzün de voleybol ve basketbolda müsabakalara katılıp Efes Selçuk'u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Selçuk Efes Spor Kulübü Antrenörü Serdar Cihanger ise Efes Selçuklu yeni sporcular yetiştirmek istediklerini belirterek şunları söyledi:

"Yıllarca Efes Spor 'da top oynadım. Şimdi öğrencilerimize bir şeyler öğretmek için çalışıyoruz. Her şey güzel gidiyor. Gelecek nesillere başarılı sporcular yetiştirmek için çalışıyoruz. Bunun için Belediye Başkanımız Filiz Ceritoğlu Sengel'e ve Efes Selçuk Belediyesi'ne ulaşım ve malzeme desteği için çok teşekkür ediyoruz"

Kaynak: ANKA / Spor

Filiz Ceritoğlu Sengel Selçuk Belediyesi Selçuk Spor Efes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title