Haberler
Güncelleme:

Dünya, Kylian Mbappe'nin canlı yayında Acun Ilıcalı'ya dediklerini konuşuyor: Muhteşem jest

Paris Saint-Germain'ın yıldızı Kylian Mbappe, canlı yayınlanan "Omuz Omuza" yardım kampanyasının açılış gecesine konuk oldu. Gecenin sunucusu Acun Ilıcalı ile canlı yayında konuşan ve Türkiye'ye destek veren ünlü futbolcunun bu hareketi dünya basınında geniş yankı buldu. Dış basında, "Mbappe'den Türkiye'ye muhteşem jest" manşetleri atıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Murat Vural:

Acun Ilıcalı Survivor gibi gençleri ahlaksız bir yaşama özendirdiğin müddetçe benim için bir sıfırsın . Öncelikle bu milletin öz kültürüne ihanet etmemen gerekiyor . Bakıyorum İngilizlerle çok sıkıfıkısın.Acaba neden ?

58
37
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Hala yardımlar yapılıyor müthiş paralar geldi ülkeye inşallah gerçekten depremzedeler için kullanılır. Ve kalan miktarlar olursa da yine deprem için önlemler yenilemeler ve gerekli mezleme tedariki için kullanılsın.

54
10
yanıtYanıtla
Reis şeker:

Toplanan paralar ülkeyi ihya edecek kadar çok ne yapacaklar bu kadar parayı diye sanan antizekalar var anca bir aylık işçi memur emekli maaşını öder öyle söyleyim yinede herkesten Allah razı olsun daha fazlasını yapmamız lazım

16
5
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Bu enkazın kalkması için aşşağı yukarı 700-750 milyar lira para lazım gerisini siz düşünün

18
2
yanıtYanıtla
Doğa YİĞİT:

Ceviriyi ya yanlis yaptilar yada adam yanlis anladi, sorunun cevabi o degildi cunku, adam cocuklar icin ne yapacaksin sorusunu cevapliyor burada, Cocuklara umut vermek icin ne soylersin sorusunu cevplamiyor. Acun bunu farkedip duzeltmeliydi, cunki eger soru yanlis cevirildiyse Acun dilenci pozisyonuna duser ki hic istemem, cok sevdigim bir adamdir.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title