Haberler

Doların zirveyi görmesine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan bomba yorum

Güncelleme:

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih'in katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

EGONU TRANSFERİ SORULDU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, Kadın Voleybol Takımı'na Egonu transferinin yapılıp yapılmayacağı soruldu. Başkan Koç'tan bomba yanıt geldi. Koç, kurun değişkenlik gösterdiği dönemde Egonu transferinin mümkün olmadığını ifade etti.

Doların zirveyi görmesine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan bomba yorum

"EKONOMİK ŞARTLAR ZOR"

Başkan Koç, "Egonu hakkında bir değerlendirmemiz olmuştu geçen sezon. Bu sezon ise yok. Ekonomik şartlardan dolayı pek mümkün değil. Kur belimizi kırdı. Türk lirası yüzde 70, 80 değer kaybetti. Gelirimiz ise yerli para cinsinden. Futboldan kaynaklı amatör branşlara yatırım yapmakta zorlanıyoruz. Büyük kulüpler bu alanlarda yürümekte zorlanıyor artık" ifadelerini kullandı.

"DEVLETİMİZİN KARAR VERMESİ LAZIM"

Koç, devletin bu konuya el atması gerektiğini vurgulayarak, "Devletimizin bir karar vermesi gerekecek. Devletimizin kararıyla anlaşmalarımız yerli para cinsinden. F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş kulüplere destek olacaklar mı, 'siz yağınızda mı kavrulun' diyecekler. Üç büyük kulüplerin bu alanlarda devam etmesi zor gözüküyor" dedi.

"KULÜPLER ÇEKİLECEK"

Amatör branşlarda kapanmaların olabileceğini ifade eden Koç, "Uygun bir şekilde izah etmeye çalıştım durumumuzu. Kulüpler branşları daraltabilir. Takım sporlarında nasıl ilerleyeceğiz. Hele son gelişmelerden sonra. Her türlü senaryoyu değerlendirmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (11)

OKUR:

timsah gözyaşalarını belli etme bari,,fabrikalarınada ürettiğin mamüllerin %80 i yurtdişın a satıyorsun ve doviz tahsilatı yapıyorsun.bunun yanında ödemelerini tl ile yapıyorsun aradaki faksa korkunç kar,,daha ne diye ağlarsınız allah gözünüzü doyursun

68
58
yanıtYanıtla
mastique:

Ekonomiden Sanayiden cok anliyor gibi yazmissin. Allah bilir memlekete hic bir faydan yoktur ama faydasi olana bari karisma bari. Sattigi üründen döviz tahsil ediyor ama o üretimi yapmak icin yurtdisindan aldigi hammadde de dövizle satin aliniyor, kullandigi enerji de hep dövize endeksli. Yani Türk Lirasiyla satin alip dövizle satmiyor anladin?

yanıt31
yanıt19
Metin Yalcin:

Sanki takımı dünya şampiyonluğunu kaçırdı bu yüzden ..((

55
41
yanıtYanıtla
GARİBAN:

KENDİ YAĞINIZDA KAVRULUN ARKADAŞIM BURDA MİLLET 2000 LİRAYLA GFEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BİZAHMET MİLYONLARLA GEÇİNMEYİN SİZDE 10 MİLYONLUK ARABALARA BİNMEYİN BİNECEKSENİZ YAĞINIZDA KAVRULUN SIKINŞINCA DEVLET DESTEK VER OLDU CANIM.FUTBOL KEYİF İŞİDİR BİZİM PARAYA İHTİYACIMIZ VAR..

76
12
yanıtYanıtla
OKUR:

hala bu adama taraftarlık yapıp yazanlar var,evet hammaddesinin belli bir bölümünü dovizle karşılıyor fakat ,işçilik ve imalat diderlerinin p ini yerli hammadde olarak kullanıyor,çok bilmiş yalakalar bilsin istedim

50
30
yanıtYanıtla
sivri :

yıllarca yediğinize türk milletini kazıkladığınıza beş para etmez kuş serilerini millete kitlemelerinize ve sayamadığım bir çok şeye sayın

25
15
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Koç Hol döviz borçlusu gözüküyor. Çalışanlar memnun..

12
17
yanıtYanıtla
Lut Bektaş:

ALİ KOÇ BIRAK DOLARI EUROYU FENERBAHÇEYİ MAHFETTİN ARTIK YETER DEFOL GİT....................

20
4
yanıtYanıtla
Hasan Karabacak:

Hazıra kaçacagınıza biraz altyapınıza önem verin bu sayede paramız içerde kalmış olur

21
1
yanıtYanıtla
corci:

futbol yasaklansın.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title