Haberler

Diyarbakır: Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor'un Deplasmanda Kasımpaşa'yı Yenerek Kente Galibiyet ile Dönmesi Sevinçle Karşılanırken, Kulüp Başkanı Ahmet Aydın "Diyarbakırspor'un İyi Yoldadır, Başarılı Sonuçlarını Almaya Devam Edecektir" Dedi.

Diyarbakırspor'un deplasmanda Kasımpaşa'yı yenerek kente galibiyet ile dönmesi sevinçle karşılanırken, Kulüp Başkanı Ahmet Aydın "Diyarbakırspor'un iyi yoldadır, başarılı sonuçlarını almaya devam edecektir" dedi.

Diyarbakırspor'un deplasmanda Kasımpaşa'yı son dakikada attığı golle yenerek puanını 16'ya çıkarmasının bir tesadüf olmadığını söyleyen yeşil - kırmızılı kulübün başkanı Ahmet Aydın, başarılarının devam edeceğine inandıklarını söyledi. Diyarbakırspor'un camia olarak başarıya inandığını söyleyen Aydın, "Hepimiz özverili çalışmalarımızla takımımızın başarılı olmasını sağlıyoruz. Bu onurlu mücadeleyi veren futbolcularımı kutlarım. Artık Diyarbakır'ın takımına sahiplenmesi gerekiyor. Çünkü bu kulüp onlarındır. Biz üzerimize düşen görevimizi fazlasıyla yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. İyi bir takımımız var. Kendi oyunumuzu oynadığımızda, rakibimiz kim olursa olsun karşılarında istediğimiz sonuçlara ulaşıyoruz. Kasımpaşa maçında pozisyon zenginliği yaşadık. Futbolcularım her şeylerini ortaya koydular. Kasımpaşa maçında bize atılan bazı olumsuz solaganları benimsemiyoruz ve dikkate almıyoruz. Bunlar olmaması gereken şeyler. Tabiki bunu o camiaya mal etmiyoruz. İstanbul'da bize büyük destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Takımımız güzel bir hava yakalamış durumda ve bunu devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title