Haberler

    Digitürk, yayın hakkı için TFF'ye iki şart sundu: Süper Lig'in isim hakkını satalım ve 1. Lig'i TRT'ye verelim

    Güncelleme:

    TFF ile yayıncı kuruluş arasında yapılan görüşme sonrası bu sezon için yapılacak ödemenin tarihi netleşmiş ve anlaşma sağlanmıştı. Önümüzdeki 2 sezon için de detaylar görüşülürken Digiturk TFF'ye, Süper Lig'in isim hakkının satılmasını ve 1. Lig maçlarının TRT'ye verilmesini şart koştu.

    Süper Lig kulüplerinin merakla takip ettiği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yayıncı kuruluş Digitürk arasındaki görüşme maratonuna yeni bir halka eklendi.

    TFF Başkanı Nihat Özdemir ile başkan vekilleri Servet Yardımcı, Erhan Kamışlı ve genel sekreter Kadir Kardaş dün beIN Medya Group CEO'su Yousef Al-Obaidly ve Digitürk'ün diğer yetkilileri ile Riva'da bir toplantı yaptı. Toplantıda Digitürk'ün bu sezonun parasına ilişkin ödeme takvimi ve önümüzdeki 2 yıla yönelik teklifi görüşüldü.

    2 ŞART SUNULDU

    Yayıncı kuruluş, bu sezon kulüplere ödemesi gereken 432 milyon TL'yi maçların tamamlanmasından sonraki bir hafta içerisinde vereceğini taahhüt etti. Toplantıda daha sonra, önümüzdeki 2 sezona ilişkin sözleşme detayları konuşuldu.

    Digitürk yetkilileri, "Süper Lig'in isim haklarını satmayı planlıyoruz. Ayrıca, 1. Lig maçlarını TFF'nin yayınlamasını öneriyoruz. İsim hakkından elde edilecek geliri ve TFF 1. Lig'in TRT'ye verilmesiyle oluşacak kaynağı netleştirdikten sonra size kesin teklifimizi sunalım" ifadelerini kullandı.

    TFF, Kovid-19 pandemisinin yol açtığı zarara karşılık yayın ücretinde 135 milyon TL indirim yapması konusunda prensip anlaşmasına vardığı Digitürk ile yapılan görüşmeleri salı günü Kulüpler Birliği toplantısında açıklayacak.

    TFF: SÖZLEŞME İMZALANDI

    Konu ile ilgili bir açıklama yapan TFF, "Digitürk, 2019-20 sezonuna ilişkin kalan ödemelerin sezonun bitimi ile birlikte tamamlanacağını taahhüt etmiş olup, buna ilişkin sözleşme imzalanmıştır. Ayrıca, 2020-21 ve 2021-22 sezonlarına ilişkin sözleşme detayları ile, süre uzatılması dahil, her konu görüşüldü" bilgisini verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Digiturk Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (8)

    mustafa:

    aylık 130 140 tl fatura yapacağınıza yapın şunu 50 tl herkes alsın, zarar dan bahsediyorsunuz bu ne arkadaş vatandaşı düşünen yok, kulüpler forma yapar 250 tl, digitürk maç yayını 150 tl. TÜRKİYE laa burası ingiltere mi?

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Basiretsiz TFF:

    Digitürk tff ye şart koşuyor tff nin ve ülke sporunun çaresizliğini görüyormusunuz? Ne yapacağımıza dahi elin gavurunun firması karar veriyor

    9
    0
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    babalar, örgütlenelim hiç kimse beinsports ya da türevi uygulama satın almasın 4 yıllık kullanıcı olarak söylüyorum. hiç kimse almazsa ne olur, 90 lı yıllarda cine5 nasıl veriyorduysa aynı şekilde bakarsınız trt spor ücretsiz olarak yayın açar. aylık 140 tl para veriyorum, bu sene son ama.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    BÜYÜK RESİM:

    DİGİTÜRKLE OLAN SÖZLEŞME FESİH EDİLSİN TÜM YAYINLAR TRT''YE VERİLSİN ZATEN RAİTİNG ÜCRETİNDEN KARŞILAR O KOMİK RAKAMLARI ACUN BİR KANALLA KÖŞEYİ DÖNDÜ BİZİM ÜLKE HALA BORÇLANIYOR :D

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Anhgorman:

    Tek çare trt dir. Hic kimse de buna itiraz etmez

    5
    1
    yanıtYanıtla
    12345:

    ülke futbolu berbat halde birde sattıkları fiyatlara bak. sonra zarar ediyoruz diye ağlarsınız düzgün bir fiyat verin daha fazla insan izlesin. tff başındaki patronlar bu futboldan uzak dursun holding yönetir gibi yönetmeye çalışıyorlar

    4
    1
    yanıtYanıtla
    u:

    acun abi alsın uygun fiyata verin hepimiz izleyelim

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Lazz:

    Zarar mi güldürmeyin insanı pandemi esnasında ligler durduğu halde abonelerden aylık ücretleri peşin peşin aldılar bunlar kimi yiyor hem artık kim takar lig TV artık her maçı internet üzerinden sorunsuz izliyebiliyorsunuz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title