Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yabancı" Sözlerinin Ardından G.Saray Transferde Atağa Kalktı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2019'dan önce yabancı sınırını konuşmaya gerek yok" sözlerinin ardından Galatasaray, Asamoah transferini bitirmek için harekete geçti.

Yabancı oyuncu sayısının azaltılacağı iddiaları sonrasında Ganalı oyuncu için bekleme kararı alan sarı-kırmızılı kulüp yeniden harekete geçiyor. Hedef makul bir bonservisle işi bitirmek.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNDEN SONRA KULÜP RAHATLADI

Sarı-kırmızılılar devre arasında yapılacak transferler için kolları çoktan sıvadı... Ancak G.Saray'da başta başkan Dursun Özbek olmak üzere tüm yönetim yabancı sınırının değişmesi ihtimaline karşı beklemeye geçerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri sonrasında herkes rahat bir nefes aldı.

ASAMOAH TRANSFERİ HIZ KAZANDI

2019'dan önce böyle bir spekülasyona gerek olmadığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından Sportif Direktör Cenk Ergün'ün Kwadwo Asamoah transferi için girişimlerini hızlandırması bekleniyor.

(Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Kwadwo Asamoah Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title