Haberler

Cavani Fenerbahçe'den 4 yıllık 17 milyon euro isteyince görüşmeler sona erdi

Güncelleme:

Edinson Cavani, Fenerbahçe'den 3 milyon euro imza parası, yıllık 3.5 milyon euro net ücretten 4 senelik sözleşme istedi. 4 yıllık maliyeti bonuslar hariç 17 milyon euro'yu bulunca görüşmeler başlamadan bitti.

Vedat Muriqi'nin Lazio'ya satılmasının ardından golcü arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferinin perde arkasıyla ilgili Akşam Gazetesi'nde önemli bir haber yer aldı.

Kosovalı golcünün gideceğinin kesinleşmesinin ardından sarı-lacivertlilerin çiçeği burnunda teknik direktörü Erol Bulut, yönetimden Paris Saint-Germain ile yollarını ayıran Edinson Cavani'yi istedi. Bulut'un ısrarcı tavrı sonrasında sportif direktör Emre Belözoğlu, Uruguaylı süper starın menajeriyle irtibata geçti ve şartlarını sordu.

GÖRÜŞMELER BAŞLAMADAN BİTTİ

Portekiz ekibi Benfica ile anlaşamayan Cavani, F.Bahçe'den teklif gelmesinin ardından adeta kulübün tapusunu istedi. 33 yaşındaki süper star, sarı-lacivertlilerden bonservisi olmadığı için 3 milyon euro imza parasının yanı sıra, 3,5 milyon eurodan 4 senelik bir sözleşme talep etti. Bonuslar hariç Uruguaylı yıldızın 4 yıllık maliyeti 17 milyon euro, güncel kurla tam 153 milyon TL olacağı için yönetim geri adım attı ve görüşmeler başlamadan sona erdi.

REAL MADRİD'İN GÜNDEMİNDE

Fenerbahçe'den olumlu yanıt alamayan Cavani'nin, İspanyol devleri Atletico Madrid ve Real Madrid ile görüşme yaptığı Fransız basını tarafından iddia edildi.

3 KEZ GOL KRALI OLDU

2013 yılında İtalyan ekibi Napoli'den PSG'ye tam 64 milyon 500 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan tecrübeli golcü, 7 yıl boyunca Fransa'da 301 maça çıktı ve 200 gol, 43 asistlik performans ortaya koydu. Uruguaylı yıldız, Fransa'da ve İtalya'da forma giydiği dönemlerde toplamda 3 kez gol krallığı tacını da taktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Akşam Gazetesi Edinson Cavani Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

MARADONA:

Bunlar alabileceklerine hakkaten inanmışlar mı? Siz ancak TS. GS nin artıklarını alıp yıldız diye sallarsınınız.

6
6
yanıtYanıtla
FBli:

Yok ne gerek var o kadar para odemeye, biz o parayla 4 sene 10 côp daha aliriz kadroya

8
1
yanıtYanıtla
ÇOK İYİ RAKAM:

Bence bu para Cavani için çok uygun rakam. Bu paraya geliyorsa hemen alınmalı

1
6
yanıtYanıtla
bedava:

lan bedava alın oğlum biz kimlere yıllık 3. 5 milyon verdik cavaniye mi fazla geldi?

6
1
yanıtYanıtla
merhaba ben cavani fake hesap:

cavani parayı sever.

4
1
yanıtYanıtla
RİGHT OF WHİTE:

CAVANİ daha önce Fenerbahçenin adını hiç duymuşmudur ! HİÇ SANMIYORUM ANCAK EĞER DOĞRUYSA KENDİNE TRANSFER TEKLİFİ YAPILDIYSA DÜNYA ÜZERİNDE FENER GİBİ BİR TAKIM MI VARDI DİYE ANCAK HABERİ OLMUŞTUR . Bunu da Fenerliler , Fenerin global etkisinin çok düşük olduğundan normal karşılamaları gerek .

3
2
yanıtYanıtla
Cincon:

Senin gibileri sagirsa cavano napsin.cemil yetiş

yanıt2
yanıt0
Abaküs:

10 olmaz mı diye bi pazarlık yapsaydınız ya,

3
0
yanıtYanıtla
Eren Demir:

Bence iyi bir oyuncu fenerbahcede is yapar. Ali koc bu oyuncuyu kacirmamali. Psg''de en sevdigim karakterli futbolcu Cavaniiii

1
2
yanıtYanıtla
cavani parayı sever''miş):

o kadar parayla kulübü batırırlar gibi)

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title