Haberler

Fenerbahçe, Caner Erkin'le anlaşma sağladı

Güncelleme:

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Caner Erkin, eski takımı Fenerbahçe'ye döndü. Milli futbolcunun imzayı bugün ya da cuma günü atması bekleniyor.

Sol bek arayışlarına devam eden Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner Erkin ile anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli yöneticiler, bugün Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak ile son kez bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin sonunda taraflar anlaşmaya vardı.

BUGÜN YA DA YARIN AÇIKLANACAK

Küçük detayların giderileceği ve Caner'in imzayı atmayı kabul ettiği belirtildi. Fenerbahçe'nin anlaşmayı resmi olarak bugün ya da yarın açıklaması bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, Caner Erkin'le birlikte Gökhan Gönül ve Mert Hakan Yandaş'ı kısa süre içerisinde resmileştirerek duyuracak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (10)

Deli Kadir Ulennn:

Oh çok iyi olmuş!! Bütün kanı bozuklar bi ara toplanıyor.

8
7
yanıtYanıtla
FENERLY:

Kudurun ulan :) :)

yanıt4
yanıt3
XL:

Şükür Beşiktaş Caner den kurtuldu vah FB vah şimdi bak sen emre belezoğlu, caner oooo tam ekip bunlar her maçta kavga caner saha içi emre yedek kulübesinden bak sen

10
5
yanıtYanıtla
BATDAL:

Hadi bakalım fenerliler sahaya attığının dolarları toplarsın artık.

9
5
yanıtYanıtla
FB:

ŞAMPİYON KADRO GELİYORRRRR. . . .

4
8
yanıtYanıtla
Neymar j.r:

Nöbetçi golcü semihte gelirse olur senin iş

yanıt1
yanıt1
YORUMCU:

FENERBAHÇE bunlara kaldıysa , vay halimize. Gençlerinimiz yokmu yaaa , yazıklaarolsun , tüüüüüüüüüüü

7
3
yanıtYanıtla
my:

daha ne bekliyorsunuz bu para delilerinden

4
2
yanıtYanıtla
MEMET 33:

KUDURUYORUM KISKANÇLIKTAN

1
0
yanıtYanıtla
Fb:

Olamazzzz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title