Haberler

Caner Erkin Sözleşme Uzatırsa Takıma Dönecek

Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, Caner Erkin'i sözleşmesini uzatması halinde affedecek. Aksi takdirde Caner bir daha Fenerbahçe'de idmana çıkamayacak.

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'ya ettiği hareketler sonrası kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in durumu yavaş yavaş aydınlanıyor.

PEREIRA: BENİM İÇİN SORUN YOK

Futbolcu hakkında yönetime herhangi bir rapor sunmayan Portekizli çalıştırıcı, Başkan Aziz Yıldırım'a sözlü olarak, "Caner kamuoyundan özür diledi, takım arkadaşlarından da özür dilerse benim için antrenmana çıkmasında herhangi bir sorun yok" ifadesini kullandı. Ancak sarı­lacivertli yöneticilerin, yaşanan krizde çözümü, milli futbolcunun sözleşme durumuyla paralel götürmeye çalıştığı öğrenildi.

SÖZLEŞME UZATIRSA TAKIMA KATILACAK

Şayet Caner ile sözleşme uzatma konusunda el sıkışılırsa, kamuoyuna hem af hem de imza müjdesi duyurulacak. Ancak anlaşma sağlanamazsa Caner'in bir daha idmana çıkmasına izin verilmeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

wwwnokta:

fırsatçı yönetim. karaktersizler. git la caner sama takım mı yok.

1
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Canerin karekteri cokmu iyi her an kirmizi Kart adayi.

yanıt0
yanıt0
nestafb41:

Kişiligi zayıf olabılır ama cok iyi bi solbek bnce sözlesme imzalanmalı. Bunun gibisini 8 10 milyon euro ya alamaz fener. Hazır elinde var degerlndır paranda cebnde kalsın

1
0
yanıtYanıtla
KaRaCoCuq:

Bu haber yalan haber, yönetim böyle birşey diyemez. . .

0
1
yanıtYanıtla
muharrem:

caner bas git iitalyaya :azizzenn kahrını mı cekecen :onlar düşsün senin peşine:sen o maçt ahaklıydın:bunu onlar da biliyor:karakterli ol onlara eğildin özür diledin yeter bu kadar:milyon doalrlık takım kuruldu şamp olup olamayacağı belli değil :

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title