Haberler

Camia seçimini yaptı! Galatasaray'ın yeni başkanı artık Ünal Aysal

Güncelleme:

30 Nisan'da yapılacak başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek adaylık için çekimser. Camianın çoğunluğu ise Ünal Aysal'ın sıkıntısız bir şekilde göreve geçmesini arzu ediyor. Hamamcıoğlu ve Özbek, adaylığını açıklaması halinde Ünal Aysal'ın yolunu açacak.

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın sayılı günü kaldı. İdari yönden ibra edilmeyen Elmas, bir sezonu tamamlayamadı. 30 Nisan'da Sarı-Kırmızılı kulüp yeni başkanını seçecek.

Camia son noktayı koydu! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal oluyor

TEK ADAY ÖZTÜRK

Adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek adımlarını temkinli atıyor. Camianın çoğunluğu Ünal Aysal isminin etrafında birleşmiş durumda. Ünal Aysal'ın adaylığını koyması için camianın ağır topları devreye girdi. Aysal'ın çatı aday olması için uğraş veriliyor.

Camia son noktayı koydu! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal oluyor

AYSAL'A DESTEK

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın seçime girmesi halinde aday olmayı düşünmüyor. Galatasaray'daki seçimi Aysal'ın kaderi belirleyecek. Tek aday olan Metin Öztürk'ün camianın desteğini arkasına alan Aysal'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Burak Elmas Fatih Terim Ünal Aysal Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500

Yorumlar (6)

Rafflesia:

Yani Fatih Terim'den vazgeçilmesi ne yaa iyi olmuş yıllardır ne milli takıma ne de galatarasaraya faydası olmuyor işte görüyoruz.

109
67
yanıtYanıtla
burakk:

Ünal Aysal başkan olursa bu demek ki "elemanlar" takımda olamayacak

120
22
yanıtYanıtla
Sarpdeniz:

Feterim türk futbolundan çekilmedikçe , hakan çalhanoğlu milli takım da oynadığı sürece ne köyapıyorsun olur ne kasaba ...

30
35
yanıtYanıtla
muzaffer yanıkkollu:

Ünal aysal galayasaray adasını satın almak istemiş galatasaray adasının satışına izin çıkmadığı için istifa etmiştir gelen çilekler galatasarayı yüklü borca sokup adanın satışını mecburi kılmak içindi o yüzden ünal aysal gelirse borçlar dahada büyür

4
2
yanıtYanıtla
Orhan Gönder:

En az , bir sezon , Torrent le devam edilmelidir. Beş Türk takımlarda Banko oynatılmalıdır.Alt Yapıdan bir genç oynatılmalıdır.Ekonomi de bunu gerektiriyor. Transferler Uzun , Atletik , Hırslı olmalıdır. “Ben , sporcunun , zeki , çevik ve ahlaklısını severim.” İlkesiyle hareket edilmelidir.

4
1
yanıtYanıtla
Sadık:

Stadyum kenarlarında biracı görmek istemiyoruz,.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title