Haberler

Büyük Tahrik Var

Tigana, "Dışarıdan Gelen Bütün Provokatif Şeylere Kulağımızı Tıkadık" Dedi ve Ekledi: "Geçen Sene F.bahçe Sonuna Kadar Gelip Bir Şey Alamamıştı. Mücadele Edip Onlar Gibi Yapmayacağız."

Tigana, "Dışarıdan gelen bütün provokatif şeylere kulağımızı tıkadık" dedi ve ekledi: "Geçen sene F.Bahçe sonuna kadar gelip bir şey alamamıştı. Mücadele edip onlar gibi yapmayacağız."

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Jean Tigana, zor olsa da kazandıkları için mutlu olduğunu belirtirken, ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye gönderme yaptı. Fransız teknik adam, "F.Bahçe’ye karşı oynadığımız uzatmaya giden bir maç sonrası zorlu bir mücadeleye çıktık. Kolay değildi. Buna rağmen futbolcularım terlerinin son damlalarına kadar birbirlerine destek oldular. Yorgun düştüler, ama bırakmadılar, galibiyeti hak ettiler. Berabere kalsak da yarışta bittik demeyecektik, ama yenilsek sıkıntı olabilirdi. İbrahim Akın’ın gol atmasından çok memnunum. Cezalık durumu olmuştu, ama iyi döndü. Çalışmaya başladı ve bize bunun hakkını verdi" dedi.

Sahada oynuyoruz

Tigana, 1.5 günlük dinlenmenin ardından F.Bahçe maçının hazırlıklarına başlayacaklarına değinerek şöyle devam etti: "Tabii her zaman spor kuralları içinde. Çünkü büyük tahrik var. Futbolu sahada oynuyoruz. Spor kuralları içinde önemli olan rakibe saygı duymak, özverili olmayı bilmek. En önemlisi de kazanmayı bilmeliyiz. Sahaya ve oyuna bakıyoruz. Dışarıdan gelen bütün provokatif şeylere kulağımızı tıkamış durumdayız. Takımıma konsantre oldum. Sezonu başarıyla tamamlamak istiyorum. Kupada finalde, ligde 4 maçımız kaldı. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Geçen sene F.Bahçe gibi yapmayacağız. Çünkü sonuna kadar gelip bir şey alamadan döndüler." Bu arada İstanbul’a dönüş için Kayseri’ye geçen Beşiktaş kafilesi, uçağı bekleterek F.Bahçe-Denizli maçının son 20 dakikasını izledi, 2-2’lik beraberlikle büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title