Haberler

Bursa'da Sporda Şiddeti Önleme Toplantısı

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, yeni sezonda seyircilere şiddet olaylarından uzak müsabakalar seyrettirmek istediklerini söyledi, "Bu sorunları halledebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, yeni sezonda seyircilere şiddet olaylarından uzak müsabakalar seyrettirmek istediklerini söyledi, "Bu sorunları halledebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Spor müsabakalarında şiddete etki eden faktörler ve çözüm önerileri" konulu toplantı bugün Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Oktay Yıldızer, Bursa spor Divan Kurulu Başkanı Kadri Şankaya, Bursa spor Yönetim Kurulu üyesi Recep Bölükbaşı ve taraftar temsilcileri katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Bursa Emniyet Müdürü Kahya, şunları söyledi:

"Bu toplantıyı spor müsabakalarında şiddeti önlemek için çözüm önerilerini öğrenmek, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenledik. Yeni sezonda herkesin huzur bulacağı maçlar seyrettirmek amacındayız. Bize düşen görevle ilgili eksiklerimiz varsa bunları telafi etmek istiyoruz. Bu toplantılar sadece Bursa'da değil, 81 ilde düzenleniyor. Yaşanan sorunları konuşup raporlar dahilinde ileteceğiz. Bu sorunları beraber halledebileceğimizi düşünüyorum."

"EL BİRLİĞİYLE ŞİDDETİ BİTİRECEĞİZ"

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Recep Bölükbaşı da bu toplantının düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu:

"Sezon başlamadan önce böyle bir toplantının faydasını ileride göreceğiz. Bizim Bursaspor olarak bir sıkıntımız yok. Şampiyon olurken taraftarımız da fair-play şampiyonu oldu. Ziraat Türkiye Kupası final maçında takımımız mağlup olmasına rağmen taraftarlarımız yine takımını destekledi. Bu görüntüler bizi çok mutlu ediyor. Sergilenen bu görüntülerin örneklerinin artmasını temenni diyorum. Bu toplantılarda fikir birliğine varıp ilerisi için güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. El birliğiyle sporda şiddeti bitireceğimizi düşünüyorum."

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Müdürü Oktay Yıldızer de 2011-12 sezonunda Bursa'da oynanan spor müsabakalarında meydana gelen olaylar, görevli emniyet güçlerinin olaylara müdahaleleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

MKM(İA/AÖ) FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title