Haberler

Burak Yılmaz'la barışan İstem Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti

Güncelleme:

Olaylı bir ayrılık süreci yaşayan futbolcu Burak Yılmaz ile İstem Atilla'nın barışma iddiaları doğrulandı. Çift, ailecek çektikleri fotoğrafı sosyal medyadan yayınladı. İstem Atilla, yıldız golcünün Lille'e transferi sonrası kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti.

Fransa'nın Lille takımında oynayan ünlü futbolcu Burak Yılmaz, eşi İstem Atilla ile iki yıl önce boşanmıştı. Çiftin ayrılığı uzun sürmedi.

Yeniden bir araya gelen Yılmaz ile Atilla, şu sıralar çok mutlu. Kızları Nazlı, Derin ve eşiyle Fransa'ya giden Yılmaz, önceki akşam ailesiyle birlikte pozlar verip yeniden bir arada oldukları için "Çok şükür" dedi.

Tecrübeli golcüyle Fransa'ya yerleşen İstem Atilla'nın tüm buzları erittiği kaydedildi. Burak Yılmaz'ın yaptığı bu paylaşım, yıldız futbolcunun hayranlarını da mutlu etti.

Burak Yılmaz'la barışan İstemi Atilla, kızlarıyla birlikte Fransa'ya yerleşti

TAZMİNATI ÖDEMEYİNCE İCRALIK OLMUŞLARDI

Yılmaz ile İstem Atilla'dan şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle 2018'de boşanmıştı. Mahkeme, ünlü futbolcunun eşine 1.3 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin lira nafaka ödemesine karar vermişti. Ödemeleri yapmadığı öne sürülen Yılmaz ile Atilla bu olayın ardından bir de icralık olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Fransa Haberler

500

Yorumlar (11)

Ankara:

Kalitesiz ikiside

10
13
yanıtYanıtla
Dadaş:

Birde sen

yanıt4
yanıt3
Hasann:

Senin kaliten ne ??? milli formayı giyen 4 büyüklerde forma giymiş avrupa ya transfer olmuş birine böyle diyebiliyorsun fikirsiz

yanıt7
yanıt1
BÜYÜK RESİM:

KADIN BAKTI TABİ PARA YETMİYOR HERİFTE GİTMİŞ FRANSAYA HADİ BARİ BENDE GİDEYİM DEDİ OH NE ALA MUALLA :)

16
4
yanıtYanıtla
Dadaş:

Sanene oglum

yanıt2
yanıt0
Alamanci:

Ben var sevmek turkiye ucuz tatil haa haaaa

6
6
yanıtYanıtla
ye:

Tanrı alamancıları korusun.

yanıt1
yanıt0
Cevdet:

Tazminatta,nafakada futbolcunun kazandığı paralara göre ufak rakamlar. Bence birliktelik sağlanmışsa, maddi değilde manevi sebeplerden dolayıdır. Neticede 2 küçük evlat var ortada. Mutluluklar.

11
0
yanıtYanıtla
SEYFİLELİ ABUCANIN KAPI KOMŞUSU:

HER DAİM KARİZMA LAN

7
1
yanıtYanıtla
Yagmur:

Geri Birlikte olmalari cok guzel olmus. Baska bir esle, sanki daha mi mutlu olacaklar. Iyi yapmislar.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title