Haberler

Sosyal medyayı sallayan fotoğraf! Bu çocuklar Beşiktaş'ı şampiyon yaptı

Güncelleme:

Beşiktaş altyapısından yetişen çocukluk arkadaşları Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'nun yıllar önceki bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Çocukken Beşiktaş U14 Takımı'nda birlikte forma giyen Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ın o dönem sakatlanan Oğuzhan Özyakup'u ziyaret ettikleri güne dair ortaya çıkan fotoğraf sosyal medyaya damga vurdu.

"BİZ BU ÇOCUKLARLA ŞAMPİYON OLDUK"

Beşiktaş Kongre Üyesi Eray Emin Aydemir, o günlere ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, şu ifadeleri kullandı: "2013... En sağdaki Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olan kalecisi. Diğer utangaç olan sol beki. Biz bu çocuklarla şampiyon olduk. Jetlerle gelen yıldızlarla değil. Beşiktaş özkaynaktır. Beşiktaş gelenektir. Beşiktaş mücadeledir."

İşte o fotoğraf karesi;

Bu çocuklar Beşiktaş'ı şampiyon yaptı! Çocukluk fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Rıdvan Yılmaz Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (1)

Çınar Saraç:

Elinde kaleci yoktu mecbur oynattı para zaten yoktu eli mahkum , Rıdvan Yılmaz diyorsun kaç maç oynadı Allah aşkına abartmayın yaa, önümüzdeki sezon ikisi de yedeğin yedeği olur görürsünüz

9
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title