Haberler

Bornova 1877, Yasin Uzunoğlu'nu kadrosuna kattı

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Bornova 1877, Darıca Gençlerbirliği forması giyen Yasin Uzunoğlu'nu transfer etti. 22 yaşındaki forvet oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ikinci devre hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdüren Bornova 1877, Darıca Gençlerbirliği forması giyen Yasin Uzunoğlu'nu kadrosuna kattı. Yeşil-siyahlı ekip, 22 yaşındaki forvet oyuncusuyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bornova1877 ailesine geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Yasin Uzunoğlu, "Hedefim bu çatı altında önemli işlere imza atmak. İkinci sezon göstereceğim performans ve gollerle takımımızı Play-Off konumunda iddialı duruma getirmek istiyorum" ifadelerini kullandı. Fethiyespor'da profesyonel olan 1.86 boyundaki futbolcu, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Ağrı 1970 ve son olarak Darıca Gençlerbirliği forması da giydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Darıca Gençlerbirliği Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title