Haberler

Boğalar Uyandı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi Nba'de, İlk 4 Maçını Yenilgiyle Kapatan Chicago Bulls, Ligin Güçlü Takımlarından Detroit Pistons'ı 97-93 Yenerek, 5. Maçında İlk Kez Galibiyet Sevinci Yaşadı.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi NBA’de, ilk 4 maçını yenilgiyle kapatan Chicago Bulls, ligin güçlü takımlarından Detroit Pistons’ı 97-93 yenerek, 5. maçında ilk kez galibiyet sevinci yaşadı.

Chicago ayrıca, kendi sahası United Center’da ağırladığı rakibine bu sezon ilk yenilgiyi tattırmış oldu.

Ev sahibi ekipte Tyrus Thomas 19 sayı, 14 ribauntluk performansıyla ’double-double’ yaptı ve galibiyette başrolü oynadı. Loul Deng 17, Ben Gordon da 16 sayı ile takımlarına önemli katkıda bulundular. Önceki 3 maçını kazanan Detroit’te ise, Rasheed Wallace 36 sayıyla yıldızlaşmasına karşın yenilgiyi önleyemedi.

Dallas doludizgin

NBA’in iddialı takımlarından Dallas Mavericks, sahasında Golden State Warriors’u 120-115 yenerek, 5. maçında 4. galibiyetini elde etti. Böylece Golden State üst üste 5. karşılaşmasından da yenilgiyle ayrılmış oldu. Dallas’ta Jason Terry ve Josh Howard 24’er, Alman yıldız Dirk Nowitzki de 22 sayıyla takımlarının en skorer isimleriydi. NBA’de sezona tarihinin en kötü başlangıcını yapan konuk ekipte ise, Baron Davis’in 37 sayı, 5 ribaunt, 5 asist ve 1 top çalmalık performansı kaderlerini değiştirmedi. Günün diger mücadelesinde ise New Jersey Nets, Washington Wizards’ı 87-85 yenerek, 5. maçında 4. galibiyetini elde etmiş oldu. Karşılaşmayı 25 sayı, 6 ribauntla tamamlayan Jefferson, bitime 24 saniye kala serbest atışlardan 2 sayısıyla galibiyeti getirdi.

Takımın tecrübeli yıldızı Vince Carter da 24 sayı, 5 ribaunt, 5 asist ve 2 top çalma ile oynadı. Buna karşın 4. maçını da kaybeden Washington Wizards’ta ise Gilbert Arenas ve Caron Buttler’in 21’er sayılık performansları sonucu değiştirmeye yetmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title