Haberler

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör kim olacak? İşte ağır basan isim

Güncelleme:

Beşiktaş'ta sezon sonu yaklaşırken yeni teknik direktör kim olacak sorusu gündemin ilk sırasında. Yöneticiler arasında Sergen Yalçın'ı isteyenlerin sayısı diğerlerine göre daha fazla. Antalyaspor'dan ayrılacak olan Yalçın'ı 7 yöneticinin 3'ü takımın başında görmek istiyor. İki yönetici Şenol Güneş'ten yana, biri Nuri Şahin'in, diğeri ise yabancı bir teknik direktörün daha doğru olacağını düşünüyor.

Beşiktaş'ta sezon sonuna yaklaşılırken "Yeni teknik direktör kim olacak?" sorusu da gündemin ilk sırasındaki yerini koruyor. Rota yavaş yavaş yerli isimlere çevrilirken yabancılar da göz ardı edilmiyor.

SERGEN YALÇIN FAVORİ

Futbolla ilgilenen yöneticilerin arasında Sergen Yalçın'ı isteyenlerin sayısı, diğerlerine göre daha fazla.

"YABANCI GELSİN" DİYEN BİLE VAR

Antalyaspor'dan ayrılacak olan ve telefon üzerinden görüşme yapılan Yalçın'ı 7 yöneticinin 3'ü takımın başında görmek istiyor. İki yönetici Şenol Güneş'ten yana tavır alırken, biri Nuri Şahin'in, diğeri ise yabancının daha doğru olacağını düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şenol Güneş Antalyaspor Nuri Şahin Beşiktaş Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Kuledeki 'şantaj' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Kuledeki "şantaj" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdırdı: Bu işi ivedilikle çözün, sorumluları hesaba çekin

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Şarj edilebilen hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 7 ne zaman vizyona girecek? Çakallarla Dans 7 konusu ne? Trendyol Süper Lig ne zaman başlıyor? Süper Lig 1. Hafta maçları! Sezonun ilk maçı ne zaman oynanacak? YKS TERCİH ROBOTU || YKS tercihleri nasıl yapılır? ÖSYM Ön lisans- Lisans Üniversite bölümleri ve puanlarına nereden bakılır? 26 TEMMUZ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI ll Gram altın ne kadar? Çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Paris Olimpiyatları'na Türkiye'den kimler katılacak? Olimpiyatlarda hangi branşlarda yarışılacak? SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE #128308 Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama kurası ne zaman, saat kaçta? YKS tercihleri ne zaman? YKS 2024 tercih kılavuzu yayınlandı mı? Tuğba Şenoğlu yerine İlkin Aydın mı kadroya alındı? İlkin Aydın'ın sakatlığı bitti mi? Kamuda tek maaş dönemi başlıyor! Kamuda tek maaş ne demek? Pi'nin Yaşamı gerçek hayat hikayesinden mi uyarlandı? Pi'nin Yaşamı konusu ne? Pi'nin Yaşamı ne anlatıyor? 26 TEMMUZ TV YAYIN AKIŞI || Bugün televizyonda neler var? TRT1, ATV, Kanal D, Show TV, TV8, Star TV, NOW BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 26 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Tuğba Şenoğlu neden kadrodan çıkarıldı? Filenin Sultanları kadrosunda değişiklik! Tuğba neden yok? UEFA Ülke puanı sıralaması son durum || Ülke puanı sıralamasında Türkiye kaçıncı sırada? 26 TEMMUZ HAVA DURUMU || Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminleri
Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

Arda Güler'in tatil pozları olay oldu! Bu kareleri gören Carlo Ancelotti, apar topar teknik ekibiyle görüştü

500

Yorumlar (6)

Hakan:

Şenol iyidir

9
15
yanıtYanıtla
Gjerj Kastoroiti:

Beşiktaş 4 5 sene daha toparlanama Sergen istikrarlı hoca değil al İlhan palutu sabır et bence

13
2
yanıtYanıtla
sağdan muhalif:

Karar verin artık kardeşim. Sene başından bu yana harcamadığınız teknik adam kalmadı. Sezonu erken açmak zorundasınız. Diğerlerinden çok alt seviyedeyiz. Zaten Türkiye Kupasında fark yiycez. Avrupaya heveslenmeyin. Gelecek keknik patronun isteğine göre takım kurulmalı. Aksi halde bir yılımız daha çöp olur.

10
5
yanıtYanıtla
İbrahim Genç:

Yabancı isteyenin aklı yok, ama iyi transferlerle Şenol hoca yada Sergen olsun. İkisiylede şampiyon olduk. Yalnız kim gelecekse erken gelsin ki, kadro ona göre kurulsun. Geç kalınması.

7
5
yanıtYanıtla
Tunc Tunc:

yılmaz vural iyidir

3
1
yanıtYanıtla
Seko:

Teknik direktöre para vermesinler oyuncular kendileri çıkıp oynasınlar yada necip seçsin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title