Haberler

Beşiktaş'ta Arturo Vidal harekatı! Çılgın teklif

Güncelleme:

Bu sezon 4 transfer yaparak Fenerbahçe ve Galatasaray'a göre daha sessiz kalan Beşiktaş için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Şili basınında yer alan habere göre, siyah beyazlı ekip Barcelona forması giyen yıldız futbolcu Vidal'i kadrosuna katmak istiyor. Oyuncuya yıllık 4 milyon euro teklif edildiği öğrenildi.

Yaz transfer dönemini ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye oranla daha sessiz geçiren Beşiktaş'la ilgili Şili basınından gelen bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

ŞİLİ BASINI BÖYLE DUYURDU

AS gazetesinin Şili edisyonu, Siyah Beyazlılar'ın Barcelona'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Arturo Vidal'i kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Beşiktaş'ta Arturo Vidal harekatı! Çılgın teklif

Gazetenin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre Beşiktaş yönetimi, 32 yaşındaki orta saha oyuncusuna yıllık 4 milyon euro önererek Serie A devi Inter'den daha yüksek bir maaş teklifinde bulundu. Barça ile 2021 yazına dek sözleşmesi bulunan yıldız ismin geleceğiyle ilgili nihai kararını ise önümüzdeki günlerde vereceği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arturo Vidal Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (17)

ss:

sen klubdekılerın maasını öde önce fiko efendi

11
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

güzel sallamışlar, Fikret Orman vermez o parayı

8
2
yanıtYanıtla
Reis:

Vermez değil veremez usta.

yanıt0
yanıt0
KICKBOXER:

ALAMAZ BESIKTAS MAAS ODEMESI YAPAMAYAN TAKIM NASIL ALACAK BUNU

8
0
yanıtYanıtla
müfit:

Burnu havada futbolcu iş yapmaz van persie desem yeter heralde.

5
2
yanıtYanıtla
Adem:

Bende messi sandim ya.

5
2
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Yalancının

6
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

İnşallah alırsınız da Barca yı bırakıp BJK ye gelmesi çok zor be.

5
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Vidal FB veya GS ye gelse başarılı olur . Sert oynayan bir oyuncu . Beşiktaşa hakemlerin uyguladığı kurallar farklı . Her maç kırmızı kart görür . Başarılı olamaz . Nobre ve Lence FB de başarılı oldular , çünkü faulle rakipleri eziyorlardı . Beşiktaşda ise her dokunduklarında faul çalındı alehlerine . Başarılı olmaları imkansız . Mesela Melo Beşiktaşda oynasa her maçın ilk 10 dakikasında atılırdı . İbrahim Toromanın uzun süre beşiktaşda oynamasının sebebi , rakibe dokunmadan top kaptğı içindi

2
3
yanıtYanıtla
Cimilli:

Yaw Bi gidin Beşiktaşta para tınne

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title