Haberler

Beşiktaş Negredo'ya Yeni Sözleşme Önermeye Hazırlanıyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Alvaro Negredo'dan fedakarlık bekliyor. Yönetim, İspanyol yıldıza daha düşük bir maaşla yeni bir sözleşme önermeye hazırlanıyor.

Negredo'nun Beşiktaş'taki geleceği netleşmeye başladı. İspanyol golcüyü takımdan göndermek isteyen yönetim, yüksek maaşı nedeniyle oyuncuya talip bulamamıştı. Son maçlarda kritik gollere imza atan tecrübeli oyuncunun takımda kalması için yeni bir formül bulundu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ, NEGREDO'NUN MAAŞINDA İNDİRİME GİTMEK İSTİYOR

Deneyimli futbolcunun maaşında indirime gitmek isteyen yönetim, golcü futbolcuya daha düşük maaşla 2 yıllık yeni bir sözleşme sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Negredo Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

KÜTÜBANE SORUMLUSU:

ŞENOL GÜNEŞ ALDIĞI PARAYI BENCE HAK ETMİYOR ONA VERİLENİN YARISINI KESİP NEGREDOYA VERİN

5
11
yanıtYanıtla
KÜTÜPHANE SORUMLUSU:

SAYIN SERDAR CESUR BENİM YAPMIŞ OLDUĞUM İMLA HATASINDAN DOLAYI UYARDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEYDEN ÖNCE ANADAN DOĞMA BEŞİKTAŞLIYIM VE İŞKEMBEDEN SALLAMIYORUM SADECE BEŞİKTAŞIN FİKRET ORMAN VE ŞENOL GÜNEŞTEN KURTULMASINI İSTİYORUM BENİM MORALİM MOTİVASYONUM ÇÖKERSE BEŞİKTAŞ ÇÖKER DİYEN BİR BAŞKAN DAHA NEKADAR O KULÜBÜ YÖNETEBİLİR SİZCE 2 AYRICA ANDAVAL DEYİLİM SİZ VARKEN NEDEN BANA DÜŞSÜN ANDAVALLIK SİZE AİT OLAN BİR ŞEYİ ASLA KABULLENMEM SİZLERE ANDAVALLIĞINIZLA İYİ GÜNLER DİLERİM

yanıt7
yanıt5
auditor:

oğuzhan parasını indirin negredo ya verin . . negredo zaten kalmak için indirim yapacak takıma huzur gelecek . takım çok dengesiz ücretler var.

10
0
yanıtYanıtla
Şenol Hoca:

İlk önce Şenol hoca aldığı paranın yarısına yeni sözleşme imzalasın. Sonra futbolculardan istensin.

2
3
yanıtYanıtla
cann:

negredoya bir fırsat vermreleri lazım. Daha önce de söyledim 2. sezonda ancak verimli oluyor dışarıdan gelen oyuncular. Getireceğin adam lige ısınacak da falan da filan da. . . Negredoyu kaybetmeyin pintiler

1
0
yanıtYanıtla
YORUMCU:

EĞER İNDİRİM YAPARSA BÜYÜK FEDAKARLIK. . . BURDA AHKAM KESENLER AYNI DURUMDA OLSA 1 CENT AŞAĞISINA İMZA ATMAZLAR.

1
0
yanıtYanıtla
tlh:

1 cent mi

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title