Haberler

Beşiktaş Kulübünün Mali Kongresi - İstanbul

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak her zaman net bir duruş sergilediklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak her zaman net bir duruş sergilediklerini söyledi.

BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kulübün 2017 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısında sportif ve organizasyon çalışmalarıyla ilgili üyelere bilgi veren Orman, "Ya siyah olduk ya beyaz. Net olduk. Beşiktaş hiçbir zaman gücü yetenin kulübü olmadı, Hakkı Yetenlerin kulübü olmuştur. Bize kimsenin gücü yetmez." dedi.

Zaman zaman barkovizyon görüntüleri eşliğinde konuşmasını sürdüren Fikret Orman, bu sezon 500 binin üzerinde forma sattıklarını dile getirdi.

Projeler konusunda görüşlerini aktaran Orman, şunları aktardı:

" Ümraniye'deki tesislerimizin yanında bulunan arazi için son aşamaya geldik. Nevzat Demir BJK Futbol Akademisi'ni buraya taşımak istiyoruz. Ümraniye'deki davaları kazandık. Beşiktaş'ın altyapısını oraya taşıyacağız. İmza aşamasında. Gençlik ve Spor Bakanlığından geçtikten sonra bize devri olacak. Bütün projeleri çizdik, bir sene içinde yapmak istiyoruz."

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile federasyonda yöneticilik yapan Hüsnü Güreli, Mete Düren, Cengiz Zülfikaroğlu, Alaattin Aykaç ve Erhan Kamışlı'nın Beşiktaş üyeliğinden ihracı yönünde 500 imzayla hazırlanan önerge, kongre divan başkanlığına verildi. Divan başkanlığı, önergenin kulüp yönetim kuruluna aktarılacağını bildirdi.

Bu konu hakkında görüşmeler yapılırken, toplantıya katılan üyeler "İhraç etsene, ihraç etsene, Demirören'i ihraç etsene" şeklinde tezahürat yaparak ellerindeki kırmızı kartları gösterdi.

Genel kurula saat 12.00 itibarıyla bin 501 üyenin katıldığı açıklandı.

Kaynak: AA / Spor

Yıldırım Demirören Fikret Orman Ümraniye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title